marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Barbatii in negru se intorc: cei de la Sony vor sa lanseze Men in Black 4

Cei de la Sony au anuntat ca vor sa lanseze si Men in Black 4, asa ca fanii se pot pregati de o noua aventura cu cei mai trazniti extraterestri din univers. Succesul celei de-a treia parti i-a convins sa lanseze si Men in Black 4, scrieHollywood Reporter.

Barbatii in negru se intorc: cei de la Sony vor sa lanseze Men in Black 4

 

Oren Uziel, care s-a ocupat de scriptul pentru comedia 21 Jump Street, va scrie scenariul pentru Men in Black 4.

 

In acest moment, Men in Black 4 este un proiect in stadiul de dezvoltare, si nu este clar inca daca Will Smith se intoarce in franciza. Men in Black 3, lansat anul trecut, a fost un succes de box-office, cu 624 milioane de dolari la nivel global. Recenziile primite au fost pozitive in mare parte, dupa dezastrul care a fost Men in Black 2.

 

 

 

Josh Brolin si Emma Thompson, care au aparut in ultimul film nu au negociat sa revina intr-un viitor film, asa ca sunt slabe sansele ca fanii sa ii mai vada in franciza. Unul dintre producatorii executivi ramane Steven Spielberg. Uziel se va ocupa de film dupa ce termina scenariul pentru 21 Jump Street 2, pe care Sony vrea sa-l lanseze pe 6 iunie 2014. Jonah Hill si Channing Tatum se vor intoarce in rolurile principale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies