marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Trek Into Darkness a avut premiera de gala in Los Angeles: Kate Beckinsale a venit alaturi de starurile noului film din serie

J.J.Abrams, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Kate Beckinsale si John Cho au fost doar cateva dintre starurile care au participat la premiera oficiala a unuia dintre cele mai asteptate productii ale anului, Star Trek Into Darkness.

Star Trek Into Darkness a avut premiera de gala in Los Angeles: Kate Beckinsale a venit alaturi de starurile noului film din serie

 

Dupa patru ani de la aparitia filmului Star Trek, fanii francizei SF se pot bucura din nou de aventurile eroilor prestigioasei serii. Imbracati in tinute de gala, actorii si echipa de productie au stralucit pe covorul rosu de la Teatrul Dolby, acolo unde a avut loc premiera de gala din Los Angeles.

 

"Partea mea favorita legata de acest film a fost sa ma reintorc la munca si sa lucrez alaturi de oameni pe care ii iubesc si ii respect si cu care am ramas prieteni de cand ne-am intalnit", a declarat Zoe Saldana. "Sa lucrez alaturi de J.J. este o onoare, deoarece inveti multe de la el", a adaugat frumoasa actrita.

"Am vrut sa facem un film mai mare si mai bun, am fost nevoiti sa dam la o parte toata presiunea si sa ne concentram doar pe munca noastra. Sunt oameni minunati. A fost foarte frumos sa lucrez din nou cu ei", a marturisit si J.J.Abrams.

 

 

Filmat si tinut in mare secret de producatori, Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

 

Star Trek Into Darkness se va lansa si in Romania pe 17 mai 2013.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies