marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Trek Into Darkness: scenaristul Damon Lindelof si-a cerut scuze fata de fani pentru scena in care Alice Eve apare in lenjerie intima

Considerat unul dintre cele mai importante productii din acest an, Star Trek Into Darkness nu a scapat de controverse legate de una dintre scene. Damon Lindelof si-a cerut scuze fata de fani pentru scena in care Alice Eve apare in lenjerie intima, dupa ce acestia au criticat faptul ca scena era gratuita, scrie The Guardian.

Star Trek Into Darkness: scenaristul Damon Lindelof si-a cerut scuze fata de fani pentru scena in care Alice Eve apare in lenjerie intima

 

Scenaristul Damon Lindelof si-a cerut scuze pentru scena in care actrita Alice Eve apare imbracata in lenjerie intima. Fanii au criticat momentul si il considera gratuit, aparitia ei doar in lenjerie intima neavand nici un sens in film.

 

Lindelof, cel care este co-creatorul seriei Lost, s-a contrat cu fanii de pe Twitter care s-au declarat revoltati de scena in care Carol Marcus, personajul jucat de Alice Eve, a fost obligata sa-si dea jos lenjeria intima pentru a dezamorsa o torpila speciala.

 

"Kirk a fost la bustul gol si in chiloti in ambele filme, dar nu am de gand sa dau explicatii pentru niste reactii care pot fi interpretate ca misogine. Ceea ce vreau sa spun este ca va aud, imi asum responsabilitatea si voi fi mai atent in viitor", a declarat Lindelof. pentru The Guardian.

 

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara, printre acestea numarandu-se si cea a lui Devon Faraci: "L-ai avut pe Kirk dezbracat in situatii in care avea sens. Scena lui Carol a fost fara motiv". Insa au existat si cei care i-au luat apararea regizorului, acestia fiind de parere ca Lindelof nu ar trebui sa se lase intimidat de cateva comentarii rautacioase.

 

 

Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai bine primite filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

 

Star Trek a facut in 2009, 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Povestea care urmareste aventurile navei USS Enterprise (NCC-1701) a fost creata de scenaristul Gene Roddenberry si produsa sub forma de serial televizat de Desilu Production in 1966 si de Paramount Television in 1968. De atunci eroii din universul Star Trek au devenit un fenomen cultural in toata lumea. In total franciza contine 5 seriale de televiziune (printre care Star Trek: Next Generation), 11 lungmetraje si numeroase carti si jocuri.

 

Star Trek Into Darkness s-a lansat si in Romania pe 17 mai 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies