marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: cine este actorul care va juca rolul negativ principal in noua franciza Razboiul Stelelor

Adam Driver va interpreta personajul negativ in Star Wars: Episode VII, productie care va fi regizata de J.J.Abrams, anunta cei de la The Guardian.

Star Wars: cine este actorul care va juca rolul negativ principal in noua franciza Razboiul Stelelor


Potrivit presei din Statele Unite, starul din Girls este aproape de a finaliza intelegerea cu producatorii filmului, urmand ca acesta sa interpreteze rolul pentru care ar fi dat auditii si Michael Fassbender si Joel Kinnaman.


Filmarile pentru productia despre care nu se stiu foarte multe detalii, totul fiind tinut in secret din dorinta de a nu dezvalui informatii rivalilor de la Warner Bros. care pregatesc Batamn vs. Superman, vor incepe in primavara, in Londra.


Desi inca nu s-a anuntat oficial, Harrison Ford, Mark Hamil si Carrie Fisher urmeaza sa-si reia rolurile in productia regiazaa de Abrams.

 

 

 

Adam Driver este cunoscut pentru rolul din serialul Girls, iar la un moment dat s-a scris ca ar putea face parte chiar din distributia filmului Batman vs. Superman. Actorul va juca alaturi de Andrew Garfield in cel mai nou proiect al lui Martin Scorsese, Silence.


J.J.Abrams, care va regiza noul film al francizei "Star Wars", a scris scenariul impreuna cu Lawrence Kasdan, de asemenea coscenarist pentru partile a cincea si a sasea din "Razboiul stelelor", dupa ce Michael Arndt a renuntat la acest proiect cinematografic. Desi a confirmat incheierea scenariului, regizorul american nu a oferit nicio informatie despre intriga filmului si nici despre personaje sau distributie, adaugand: "Fanii vor afla in curand detaliile si astept cu nerabdare acest lucru, astfel incat sa mergem mai departe (cu filmarile, n.r.)".

 

 


Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi in aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.


Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.


Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies