marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steve Austin și Danny Trejo sunt în tabere diferite în Justiție împotriva sistemului

Înfruntarea durilor în orașul fără stăpân.

Steve Austin și Danny Trejo sunt în tabere diferite în Justiție împotriva sistemului
Fostul polițist Ryan Varrett (Steve Austin) a avut de toate: o familie iubitoare, o viață minunată și o carieră promițătoare în Dallas. Dar atunci când viața soției sale și a fiului lor de 9 ani îi este luată de banda de criminali The Circle, Ryan jură să le răzbune moartea.

Pornind pe firul lăsat de trei dintre criminali, pe care Ryan a reușit să-i omoare, fostul polițist ajunge la Rex Salgado, alt membru al bandei, iar de-acolo în orășelul Hope, unde nici măcar speranța nu a mai rămas. Căci Hope se află sub controlul The Circle, o bandă de motocicliști care se ocupă cu traficul de droguri și arme, condusă de fratele lui Rex, Drayke Salgado (Danny Trejo), care se află pe lista celor mai căutați infractori.


 
Șeriful Cole (Tom McBeath) este ca și inexistent, servindu-l tot pe Drayke, așa că Ryan nu se poate baza decât pe el și pe Darcy (Serinda Swan), o altă victimă a lui Drake și a bandei sale criminale The Circle. 
 
Acum, în calitate de judecător, juriu și călău, Ryan devine un justițiar care vrea să pornească un război individual împotriva celor care i-au făcut rău.


 
Filmul „Justiție împotriva sistemului”/„Recoil” (2011) este difuzat la Pro Cinema joi seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies