marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Soția lui Bruce Willis se simte neputincioasă în fața bolii lui

„Mă lupt cu sentimentul de vinovăție“, spune Emma Heming după diagnosticul de demență al marelui actor.

Soția lui Bruce Willis se simte neputincioasă în fața bolii lui
Emma Heming a recunoscut că se simte vinovată că are anumite privilegii față de alți aparținători care au acasă bolnavi de demență. „Mă lupt cu sentimentul de vinovăție, știind că am resurse pe care alții nu le au”, mărturisește soția lui Bruce Willis într-un articol de opinie scris pentru „Sunday Paper” al Mariei Shriver – jurnalistă, formatoare de opinie și fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger.
 
„Când pot să ies la o plimbare pentru a-mi limpezi mintea, îmi dau seama că nu toți însoțitorii pot face asta”, a explicat ea. „Când ceea ce împărtășesc despre călătoria familiei noastre primește atenția presei, știu că există multe mii de povești nespuse, neauzite, fiecare dintre ele meritând compasiune și grijă.”



 
Emma Heming, în vârstă de 45 de ani, a explicat că și-a găsit un scop în a-i ridica pe alții prin împărtășirea poveștii familiei sale. „Văd că ceea ce împărtășesc contează și pentru ceilalți aflați în situația mea și, într-o măsură, îi face să se simtă văzuți și înțeleși. Vreau ca oamenii să știe că, atunci când aud de la o altă familie afectată de aceeași boală, aud parcă aceeași poveste dureroasă a familiei noastre, care se reflectă în povestea lor."
 
Heming, care are două fete cu Bruce Willis, pe Mabel de 11 ani și pe Evelyn de 9 ani, a adăugat că faptul că a vorbit despre diagnosticul lui Bruce a ajutat-o pe ea și familia lor mixtă (adică și pe fosta soție, actrița Demi Moore, și pe fiicele acesteia, Scout, Rumer și Tallulah) în multe feluri. „Am mult mai multă speranță astăzi decât aveam după ce Bruce a fost diagnosticat prima data. Acum înțeleg mai bine această boală și sunt acum conectată la o comunitate incredibilă de sprijin“.


Familia lui Bruce Willis a anunţat pe 30 martie, 2022 că starul de 67 de ani a decis să se retragă din actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica. Cum boala avansează, în octombrie i-a fost confirmat diagnosticul de demență. Cei care suferă de această boală pot avea probleme de memorie, modificări comportamentale sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies