marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steven Spielberg: a visat sa regizeze un film cu James Bond, producatorii l-au refuzat

Steven Spielberg a produs si regizat peste 100 de filme in generoasa sa cariera, fiind unul dintre cei mai prolifici cineasti de la Hollywood. Acesta a dezvaluit ca si-a dorit la inceputul carierei sa regizeze un film cu James Bond, insa a fost refuzat.

Steven Spielberg: a visat sa regizeze un film cu James Bond, producatorii l-au refuzat

 

In anii ' 70 cand numele regizorului nu era atat de cunoscut, Spielberg s-a intalnit cu producatorul Albert R Broccoli care detinea drepturile de ecranizare asupra lui James Bond si s-a oferit sa regizeze un film. Acesta l-a refuzat.
 

"M-am dus la si l-am intrebat daca as putea sa fac un film Bond. Mi-a raspuns<<Nu!>>. Am plecat si am facut seria Indiana Jones" a declarat cineastul in varsta de 65 de ani pentru Daily Mail.

 

Steven Spielberg care are un succes neasteptat in box office-ul nord american cu pelicula Lincoln, lansata in urma cu doua saptamani, a declarat ca este un fan al lui Skyfall:" Am vazut ultimul film cu James Bond si vreau sa-l mai vad o data".
 

Lincoln cu Daniel Day-Lewis, Sally Field si Tommy Lee Jones a primit recenzii extraordinare si este considerat unul dintre marii favoriti la Oscarurile din 2013.

 

Lincoln, in care rolul presedintelui American este interpretat excelent de britanicul Daniel Day-Lewis, s-a mentinut pe pozitia a treia in box office-ul american din acest weekend cu incasari de 25 de milioane de dolari si incasari totale de 62 de milioane de $.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies