marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steven Spielberg si Tom Hanks, despre noul lor serial, la Lumea Pro Cinema

In editia din 7 martie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepand cu ora 15:15,

Steven Spielberg si Tom Hanks, despre noul lor serial, la Lumea Pro Cinema

Este vorba despre o miniserie ce pare continuarea fireasca a succeselor “Saving Private Ryan”, din 1998, si a seriei “Band Of Brothers”, din 2001. Cu un buget impresionant – in jur de 120 de milioane de dolari – “The Pacific” urmareste povestile a trei soldati care au luptat impotriva armatei japoneze, in Oceanul Pacific. In interviul pe care telespectatorii il pot urmari la “Lumea Pro CinemaTom Hanks spune ca evenimentele din film sunt comparabile cu episoade recente din istorie, ca de exemplu razboaiele din Irak si Afganistan si a marturisit ca, la filmari, actorii au avut parte de evenimente foarte impresionante, care vor fi dezvaluite in editia din 7 martie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

Tot atunci sint invitati si Jeff Bridges si Carey Mulligan, care se afla in pregatiri pentru seara Premiilor Oscar.

Harrison Ford
si Brendan Fraser vin la “Lumea Pro Cinema” pentru a vorbi despre thrillerul “Masuri extraordinare”, a carui poveste l-a convins pe Ford sa se implice si in calitate de producator. Scenariul este povestea reala a unor soti care au luptat sa gaseasca un cercetator capabil sa le vindece copiii bolnavi de o maladie incurabila.

Telespectatorii Pro Cinema se mai pot intilni cu Kristen Stewart, intr-o cu totul alta ipostaza decit cea din Saga Amurg, dar vor putea patrunde si in universul fantastic din “Percy Jackson si Olimpienii: Hotul fulgerului”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies