marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O rivalitate de jumatate de secol anunta un nou film fenomen. Succesul de 1,3 miliarde de $ al lui The Avengers invie o alta echipa fantastica, Justice League

Era doar o chestiune de timp pana ca razboiul super eroilor Marvel cu cei de la DC Comics sa treaca la un alt nivel. Succesul colosal al tandemului Marvel-Disney cu super productia  The Avengers/Razbunatorii 3D  din aceasta primavara i-a determinat pe cei de la Warner Bros sa dea unde verde proiectului Justice League care ii reuneste pe super eroii DC Comics.

O rivalitate de jumatate de secol anunta un nou film fenomen. Succesul de 1,3 miliarde de $ al lui The Avengers invie o alta echipa fantastica, Justice League

Rivalitatea de jumatate de secol dintre studiourile DC Comics si Marvel echivalentul lui Beatles vs. Stones in lumea super eroilor trece la un alt nivel.

Warner Bros l-a angajat pe scenaristul Will Beall sa se ocupe de scriptul de la Justice League o echipa de super eroi formata din Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Aquaman, Martian Manhunter. Despre acest proiect circulau zvonuri de cativa ani, insa a fost anulat in 2008 din cauza bugetului si a grevei scenaristilor.

Pelicula din 2008 trebuia sa fie regizata de George Miller (Mad Max) dupa un script semnat de Kieran si Michele Mulroney (Sherlock Holmes: A Game of Shadows). Din distributia filmului faceau parte D.J. Cotrona in rolul lui Superman,  Adam Brody (Mr. and Mrs. Smith) in rolul lui Flash, Megan Gale (I Love You Too )in rolul lui Wonder Woman si Armie Hammer (The Social Network) in rolul lui Batman.


Noul proiect Justice League nu are inca o data de lansare sau o distributie, insa cu siguranta Christian Bale nu-l va juca pe Batman in aceasta varianta.

Fanii eroilor DC Comics raman insa sceptici in legatura cu acest film pentru ca, spre deosebire de DC Entertainment si Warner Bros, Marvel a lucrat la proiectul The Avengers timp de aproape 5 ani pentru a crea un element comun intre personaje: Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson) si Nick Fury (Samuel L. Jackson).
 

Justice League a aparut pentru prima data in benzile desenate DC Comics in anii 1960 iar de atunci fanii americani viseaza la o astfel de reuniune pe marile ecrane.



Joss Whedon, regizorul de la The Avengers le-a dat acum cateva saptamani un sfat celor de la DC Comics in tentativa lor de a aduce pe marile ecrane Justice League:


"Este o munca foarte grea de a face personaje extrem de diferite sa lucreze impreuna. DC Comics va avea o munca mai dificila decat cea a celor de la Marvel pentru ca super eroii lor sunt dintr-o era mai veche unde personajele sunt mai mari decat erau ale noastre. Personajele Marvel sunt mai actuale."


Filmul cu super-eroi The Avengers/Razbunatorii 3D, care domina box office-ul mondial de patru saptamani a reusit sa depaseasca productia "Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2" lansata anul trecut, strangand incasari mondiale de 1,331 miliarde de $. Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) . Doar 11 filme in istorie au reusit sa faca incasari mondiale de peste un milliard de dolari.


Regizata de Joss Whedon, constelatia de super eroi Marvel a adunat 538 de milioane de $ din cinematografele din America de Nord si 793 de milioane de $ de pe pietele internationale. The Avengers este cel mai rapid film care a trecut in USA de pragul de 500 de milioane de $ - 23 de zile - fiind mai rapid decat Avatar.


 


Sursa: Variety


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies