marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Superman versus Batman: cine sunt cei doi actori care l-ar putea juca pe Lex Luthor in continuarea de la Man of Steel

Superman versus Batman, asa cum se va numi Man of Steel 2, a devenit cel mai discutat subiect in ultimele zile. Pe langa actorii care-l vor juca pe Batman, au aparut noi zvonuri privind aparitia lui Lex Luthor in urmatorul film.

Superman versus Batman: cine sunt cei doi actori care l-ar putea juca pe Lex Luthor in continuarea de la Man of Steel


Man of Steel 2 se anunta a fi poate cel mai interesant proiect cu super eroi din ultimii ani, pentru ca ii aduce in acelasi film pe cei mai populari eroi: Superman si Batman. Desi filmul are premiera n 2015, presa straina lanseaza tot felul de zvonuri deja.

 

Astfel, cei de la IndieWire scriu ca Lex Luthor va aparea in Superman versus Batman, iar primele nume vehiculate pentru acest rol sunt Bryan Cranston, cunoscut din serialul Breaking Bad si Mark Strong, care a jucat in numeroase productii, inclusiv Green Lantern. Desi sunt numai zvonuri, cei doi actori ar fi foarte potrivit pentru rolul antagonistului, iar Lex Luthor este un personaj care si in trecut a fost jucat de actori de prima mana ca Gene Hackman sau Kevin Spacey.

 

 


Superman versus Batman
, asa cum se va numi continuarea de la Man of Steel, va fi un adevarat regal pentru iubitorii de filme cu super eroi. Dupa aproape un deceniu in care Christian Bale l-a intruchipat pe Cavalerul Negru, Hollywood-ul trebuie sa aleaga urmatorul actor care-l va juca pe Batman. Producatorii au dat de inteles ca isi doresc un Batman mai matur, in jurul varstei de 40 de ani, scriu cei de la Hollywood Reporter. Henry Cavill va relua rolul lui Superman, dar toata lumea asteapta sa vada cine va fi Bruce Wayne. Iata care sunt cei 6 actori doriti in acest moment sa-l joace pe Batman. Pe lista scurta au aparut nume ca Ryan Gosling, Josh Brolin sau Matthew Goode.


Man of Steel s-a lansat in 2013 si a facut incasari de 647 de milioane de dolari si desi criticii n-au fost chiar incantati de versiunea lui Zack Snyder, atat fanii cat si producatorii sunt multumiti si vor sa duca mai departe franciza cu noi filme.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies