marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Superman zboara din nou: Man of Steel a zdrobit box-office-ul american, ce incasari record a facut super productia cu cel mai iubit super erou din lume

Superman a aterizat in cinematografele din SUA si a zburat direct pe prima pozitie in box-office, unde a stabilit un nou record. Cu  incasari de 125 milioane de dolari in weekendul de debut, Man of Steel este filmul cu al doilea cel mai bun debut in 2013, dupa Iron Man 3, dar si filmul cu cele mai bune cifre la premiera in SUA, in luna iunie, stabilind un nou record.

Superman zboara din nou: Man of Steel a zdrobit box-office-ul american, ce incasari record a facut super productia cu cel mai iubit super erou din lume

 

Man of Steel este filmul momentului si demonstreaza ca nu degeaba presa straina l-a numit constant filmul anului. Incasarile de 125 milioane de dolari in primul weekend in box-office-ul nord american sunt dovada clara ca Superman a ramas unul dintre cei mai iubiti super eroi. Promovat intens ca cel mai bun film cu Superman realizat vreodata, Man of Steel a debutat in forta si pe plan international, de unde a strans pana acum 71.6 milioane de dolari, iar Superman ramane inca unul dintre cei mai iubiti super eroi din lume.

 

 

Man of Steel a avut cel mai bun debut al unui film lansat in luna iunie in SUA din toate timpurile, conform BoxOfficeMojo.com. Pana acum, Toy Story 3 detinea acest record, cu 110.3 milioane de dolari, in iunie 2010.

 

 

 

 


 

"Acest film ajunge la toate categoriile de public si exista fani atat in randul tinerilor, cat si in randul adultilor, care au crescut cu Superman." a spus Dan Fellman, presedintele departamentului de distributie din cadrul Warner Bros.

Man of Steel s-a lansat la 30 de ani de la Superman III, a treia parte din franciza populara cu Christopher Reeve in rolul super eroului.  De aceasta data, Henry Cavill este cel care trebuie sa isi accepte statutul de super erou si sa salveze lumea. Man of Steel a fost regizat de Zack Snyder, cunoscut pentru productii ca 300 sau Watchmen, iar producator a fost Christopher Nolan, creatorul seriei The Dark Knight.  In afara Americii, Man of Steel a fost foarte bine primit in Marea Britania, tara natala a lui Henry Cavill, dar si in Asia, unde a stabilit noi recorduri.

 

 

 

 

Distributia noului film cu Superman este una de vis: Henry Cavill, Diane Lane, Russell Crowe, Kevin Costner, Amy Adams, Laurence Fishburne si Michael Shannon.

 

 

 


Man of  Steel  ajunge in cinematografele din Romania pe 21 iunie 2013. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies