marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza pe care Brad Pitt le-o pregateste fanilor. Ce plan are actorul dupa succesul major inregistrat cu World War Z

Dupa succesul neasteptat pe care l-a inregistrat in primul week-end de la lansare, Paramount ia deja in considerare ideea de a crea o franciza pornind de la World War Z.

Surpriza pe care Brad Pitt le-o pregateste fanilor. Ce plan are actorul dupa succesul major inregistrat cu World War Z

Cu incasari de 111.8 milioane de dolari realizate la nivel international, World War Z se pregateste pentru o continuare, potrivit declaratiilor facute de purtatorul de cuvant al studio-ului Paramount, Rob Moore.

 

In prima faza, World War Z a fost conceput ca o trilogie, dar aceste planuri au fost lasate deoparte dupa problemele care au aparut la realizarea primului film, adica marirea bugetului si intarzierea filmarilor. Initial programat sa fie lansat in decembrie 2012, filmul a fost amanant pana in iunie, lucru care i-a determinat pe cei de la Hollywood sa ia in calcul un adevarat dezastru in ceea ce priveste incasarile.

 

 

Insa, pana la urma, totul s-a transformat intr-o victorie, World War Z fiind filmul cu cel mai bun debut din cariera lui Brad Pitt care a marturisit ca-si doreste sa continue cu acest proiect, mai ales ca francizele sunt foarte bine vazute la Hollywood.

 

"Cred ca filmul a capturat imaginatia publicului cu ceva nou si diferit. Si, cu siguranta, Brad a avut o interpretare spectaculoasa", a declarat Moore.

 

"Unul dintre lucrurile importante pe care le-am realizat a fost legat de felul in care am colaborat cu Brad. Este un partener de nadejde si un bun producator", a marturisit Moore.


 

Regizat de Marc Forster filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea. Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies