marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser trailer pentru "Dunkirk": cum arata noul film al regizorului Christopher Nolan, plasat in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial

Fanii lui Christopher Nolan se pot delecta cu primele imagini din noul sau film. "Dunkirk" este un film plasat cu actiunea in perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial, iar primul teaser promite un film la fel de captivant la nivel cinematografic.

Teaser trailer pentru Dunkirk : cum arata noul film al regizorului Christopher Nolan, plasat in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial

Tom Hardy, Cillian Murphy si Harry Styles fac parte din distributia filmului, ce urmeaza sa fie lansat in cinematografe incepand cu 21 iulie 2017.


Filmul aduce in prim plan evenimentele din Al Doilea Razboi Mondial si evacuarea orasului Dunkirk din 1940, cand mii de vieti au fost salvate de Aliati din calea fortelor naziste. In prima imagine din trailer, vedem sute de soldati care se pregatesc de impact, blocati pe plaja, la tarm.


La fel ca si celelalte filme ale lui Nolan, regia de imagine este spectaculoasa, iar filmul se anunta unul cu totul diferit fata de celelalte proiecte din cariera regizorului.


 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies