marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser trailer pentru Tomorrowland: daca ar exista o lume secreta in care orice  ar fi posibil, ai vrea s-o vezi?

Dupa o lunga asteptare, vedem in sfarsit si primul teaser pentru Tomorrowland, un film science-fiction ambitios si care promite o calatorie fascinanta.

Teaser trailer pentru Tomorrowland: daca ar exista o lume secreta in care orice ar fi posibil, ai vrea s-o vezi?

George Clooney si-a intrerupt logodna si a fost prezent la New York, la Comic-Con, acolo unde a lansat  primul teaser pentru Tomorrowland, unul dintre cele mai asteptate, dar si misterioase filme din 2015. Acesta este protagonistul filmului alaturi de tanara Raffei Cassidy. "Nu am uitat ca imi petrec luna de miere la Comic-Con" a glumit Clooney aseara, la eveniment. Filmul a starnit interesul de la inceput: este productie Disney, il are pe George Clooney in distributie, dar mai mult, producatorii au creat o aura de mister in jurul lui, nedezvaluind foarte multe detalii despre actiunea propriu-zisa.

 

 

 

"Daca vreti sa ma intrbeati despre ce se intampla in film, va pot spune ca la final mor toti" a spus Clooney, ceea ce este putin probabil si a fost mai mult o gluma. Insa noul trailer dezvaluie cate putin din poveste: actiunea se va petrece intr-un tinut fascinant si extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si are in centru un barbat de varsta mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pamantul, trebuie sa faca tot posibilul pentru a se intoarce in Tomorrowland, asta dupa ce a fost izgonit de aici, pe cand era copil, de catre omul care si-a petrecut intreaga viata (Laurie) exploatand minunatiile tinutului in interes propriu. Astfel el o va lua cu el si va incerca sa schimbe lumea alaturi de o tanara, interpretata de Raffei Cassidy.

 

Productia il are in rol principal pe George Clooney, care nu a mai jucat intr-o pelicula science fiction din anul 2002, o data cu lansarea Solaris. Personajul negativ va fi jucat de Hugh Laurie, care a devenit cunoscut datorita serialului de succes House MD.

 

 


Super productia science fiction va fi regizata de Brad Bird (Mission Impossible- Ghost Protocol), iar scenariul a fost scris de Damon Lindelof, creatorul serialului Lost, impreuna cu Jeff Jensen. Subiectul este asemanator cu filmul Close Encounters of the Third Kind (1977) produs de Steven Spielberg, avand la baza intalniri extraterestre si musamalizarea guvernamentala a intamplarilor inexplicabile. Personajul lui Clooney este un geniu inventator nemultumit care trebuie sa salveze planeta cu ajutorul unui copil robot, jucat de Raffei Cassidy.

 

Filmul urmeaza sa fie lansat pe 22 mai 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies