marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Terrence Howard: Iron Man mi-a distrus cariera. Actorul a explicat motivul pentru care a parasit una dintre cele mai populare francize de la Hollywood

Terrence Howard a facut dezvaluiri inedite despre plecarea sa din franciza Iron Man pentru revista franceza Premiere.

Terrence Howard: Iron Man mi-a distrus cariera. Actorul a explicat motivul pentru care a parasit una dintre cele mai populare francize de la Hollywood

 

Actorul de 44 de ani a povestit nemultumirile sale si motivul pentru care a abandonat Iron Man 2 (2010). Howard l-a jucat pe Rhodes in Iron Man (2008), insa a fost inlocuit in al doilea film cu Don Cheadle, care va juca acelasi rol si in Iron Man 3 si despre care Howard spune ca a fost intotdeauna prima optiune pentru acest rol.


Procinema.ro te face star pentru o seara. Intra aici

"Don Cheadle si Robert Downey Jr. se inteleg foarte bine. Initial, l-au vrut pe Don pentru rolul Rhodes, dar agentul meu a reusit sa ma scoata in fata pe mine. N-am avut nici un conflict cu Don." a spus actorul pentru Premiere.
 

Insa, se pare ca a existat si un alt motiv pentru care actorul a fost nemultumit: "Am fost platit 4.5 milioane de dolari pentru primul film, apoi la al doilea film mi s-a spus ca studioul o sa faca bani cu sau fara mine. Asa ca de la 8 milioane, cum negociasem salariul, am ajuns la 1 milion de dolari. Contractul era facut pentru cele 3 filme, insa era doar in avantajul lor. Ma puteau da afara oricand si puteau sa negocieze salariul oricum."

 


 

 

Howard sustine ca Iron Man i-a adus si beneficii, insa i-a distrus cariera: "Recunosc ca Iron Man m-a facut cunoscut la nivel global. Dar mi-a distrus cariera. Am ajuns de la salarii de 4 milioane sa fac iarasi 60.000 de dolari pe film. Insa, mi-am invatat lectia. Sunt sigur ca voi ajunge in timp sa fac si 20 de milioane pe film." 

 

Terrence Howard si-a inceput cariera in anii '70 si a jucat in filme ca Iron Man, Hart's War, Spark, On The Road, The Company You Keep, Red Tails, insa unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale ramane cel din Crash, castigator al Oscarului pentru cel mai bun film in 2006. In aceasta perioada, actorul isi promoveaza noul film, Dead Man Down, un thriller in care joaca alaturi de Noomi Rapace si Colin Farrell. Pentru urmatorii 2 ani, actorul are 6 filme in agenda, inclusiv drama The Butler.

Pentru primul film Iron Man, Terrence Howard a primit cel mai mare salariu din intreaga distributie, mai mult si decat starul seriei, Robert Downey Jr, scriu cei de la Yahoo.


Iron Man 2
lansat in 2010 a avut incasari mondiale de aproape 630 milioane de dolari iar Iron Man din 2008 a facut incasari de 585 de milioane de $. Iron Man 3 se va lansa in mai 2013.
 

Povestea din Iron Man 3  se va invarti in jurul unui virus care se raspandeste prin intermediul nonotehnologiei. Guy Pearce va juca rolul unui genetician pe nume Aldrich Killian care dezvolta o tehnologie pe care o vinde teroristilor in timp ce Ashley Hamilton il va interpreta pe un  rival al lui Iron Man, Firepower – la randul sau un soldat - Jack Tagger transformat in masina de ucis.

Veteranul Ben Kingsley va juca si el un rol negativ, cel al lui Mandarin, insa va aparea in plan secundar, urmand probabil sa fie in centrul atentiei intr-un al patrulea film al seriei. James Badge Dale  va avea si el un rol negativ, jucandu-l pe unul din adversarii lui Iron Man (Robert Downey jr) - Coldblood. Acesta este un fost locotenent-colonel in armata Statelor Unite, numit Eric Savin, care dupa ce este grav ranit in lupta, se transforma intr-un cyborg anti erou.

 

In distributie revine si producatorul filmului Jon Favreau care il va interpreta pe Happy Logan, un fost boxeur ajuns asistentul lui Tony Stark. Iron Man 3, va fi regizat de Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang) si urmeaza sa fie lansat in mai 2013. Din distributie mai fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle si Rebecca Hall. Disney a cumparat drepturile de distributie ale filmului de la Paramount pentru 115 milioane de $ iar din pachet a facut parte si The Avengers.

 

Iron Man 3 se va lansa in Romania pe 26 aprilie 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies