marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man 2 sparge recorduri: super productia a facut incasari uriase pe pietele internationale si se anunta unul dintre filmele anului

Nici nu s-a lansat in cinematografele din SUA, dar The Amazing Spider-Man 2 are deja un succes colosal. Productia celor de la Sony s-a lansat in weekendul de Paste pe cateva piete internationale, de unde a strans deja 47 de milioane de dolari, scriu cei de la Hollywood Reporter.

The Amazing Spider-Man 2 sparge recorduri: super productia a facut incasari uriase pe pietele internationale si se anunta unul dintre filmele anului

Weekendul trecut, The Amazing Spider-Man 2 s-a lansat in 14 tari, unde a facut record, cu cel mai bun debut al anului si a strans deja 47 de milioane de dolari.  Pe 2 mai, filmul va intra si in cinematografele din SUA.

 

Marc Webb s-a intors la carma filmarilor, alaturi de eroii Andrew Garfiel, care il joaca pe Spider-Man, si Emma Stone, cea care ii da viata lui Gwen, iubita acestuia. Filmul aduce insa mai multi eroi negativi: Spider-Man are de infruntat trei inamici periculosi: Electro (Jamie Foxx), Green Goblin (Dane DaHaan) si Rhino (Paul Giamatti).

 

 

 

In Marea Britanie, noul film cu Spider-Man a facut incasari de 15 milioane de dolari, in Mexico 11 milioane de dolari, iar in Germania a debutat cu 6.2 milioane de dolari.

 

Ultimul film a avut incasari in valoare de 752 milioane de dolari in intreaga lume, iar specialistii din domeniu anticipeaza ca noua productie va depasi pragul de 800 de milioane de dolari,l plasandu-l astfel in topul celor mai asteptate filme din 2014, care poate genera incasari consistente. Cei care au reusit sa vada deja filmul, au avut pareri impartite: unii considera ca filmul este pe masura asteptarilor, in timp ce altii sustin ca scenaristii sunt lipsiti de idei noi si readuc povestile unor personaje deja existente in franciza.

 

 

 

In Romania, The Amazing Spider-Man 2 se va lansa pe 2 mai 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies