marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Fall Guy: Dwayne Johnson si regizorul McG vor transforma serialul celebru din anii '80 intr-un film de actiune palpitant, afla povestea

Dwayne Johnson si regizorul filmului Terminator: Salvation, McG, se afla in negocieri pentru a aduce pe marile ecrane o adaptarea a serialului The Fall Guy, o serie de aventura celebra in anii '80.

The Fall Guy: Dwayne Johnson si regizorul McG vor transforma serialul celebru din anii 80 intr-un film de actiune palpitant, afla povestea


Filmul,  marca WWE Studios va fi regizat de McG, iar actorul principal va fi Dwayne Johnson, scriu cei de la Hollywood Reporter.


Dwayne Johnson va juca in rolul lui Lee Majors un cascador si vanator de recompense de la Hollywood ale carui slujbe se intersectau aproape intotdeauna in mod amuzant fiind insotit in escapadele sale de varul sau si de o femeie cascador agila si superba.

 

 

Hollywood a incercat ani la rand sa transforme The Fall Guy intr-un film de lungmetraj, proiectul fiind initial acordat celor de la Warner Bros. In urma cu cativa ani, Nicolas Cage si Martin Campbell au incercat sa aduce un show live pe scena, inspirat de popularul serial, dar proiectul a fost abandonat.

„Tipul din The Fall” va reprezenta un nou proiect pentru Johnson in care va avea ocazia sa isi etaleze talentele de luptator, fiind considerat un fenomen al wrestlingului care inca reuseste sa uimeasca publicul cu fizicul sau incredibil. Dwayne Johnson se pregateste de asemenea si pentru Fast and Furious 7 in care va relua rolul agentului Luke Hobbs.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies