marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Great Gatsby, cel mai de succes film al lui Leonardo DiCaprio dupa Inception: cu ce incasari spectaculoase a debutat in SUA pelicula 3D

The Great Gatsby are parte de o lansare cu fast in box-office, dupa ce a facut incasari de 51 de milioane de dolari la debut pe taramul nord american. Pelicula cu Leonardo DiCaprio s-a clasat pe locul 2, dupa ce primul blockbuster al verii, Iron Man 3, si-a mentinut statutul de lider, cu 72.5 milioane de dolari.

The Great Gatsby, cel mai de succes film al lui Leonardo DiCaprio dupa Inception: cu ce incasari spectaculoase a debutat in SUA pelicula 3D

 

 

The Great Gatsby, noul film al excentricului Baz Luhrmann, n-a reusit sa obtina recenzii foarte bune, insa fanii celui mai mare roman din literatura americana au fost curiosi sa vada noua ecranizare in care carismaticul Leonardo DiCaprio incearca sa atinga visul american in pielea lui Jay Gatsby. Astfel, Marele Gastby a devenit al doilea cel mai bun film la debut din cariera lui DiCaprio, de la Inception incoace, conform cifrelor oferite de BoxOfficeMojo. In vara lui 2010, Inception debuta cu 62 de milioane de $ in SUA.

 

 

In urma cu 15 ani, atunci cand Titanic se lansa si creea isterie in randul fanilor, DiCaprio era numit atunci cel mai mare star de film din lume. Si dupa 15 ani, actorul a confirmat ca mai mult ca niciodata are puterea de a atrage ca un magnet spectatori in salile de cinema chiar si cand filmul sau primeste un calificat B pe Cinemascore, semn ca nu toti cei prezenti in sali au si fost incantati de ce au vazut.

 

 

The Great Gatsby este si cel mare succes la debut din cariera regizoului australian Baz Luhrmann. Adaptarea 3D a romanului scris de F. Scott Fitzgerald a fost si va fi si in urmatoarele luni in centrul atnetiei, mai ales ca peste 2 zile va deschide Festivalul de Film de la Cannes. Distributia de vis alcatuita din Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire, Joel Edgerton, Isla Fisher, Jason Clarke este un alt mare atu al filmului. Bugetul alocat a fost de 105 milioane de dolari, insa producatorii par sa isi obtina banii mai repede decat se asteptau.

 

 

In box-office-ul american, Iron Man 3 este rege, pastrand prima pozitie, cu 71 de milioane de dolari, insa vestea cea buna este ca deja a ajuns la incasari globale de 950 de milioane de dolari, iar Iron Man 3 va fi primul film din 2013 care ajunge in clubul miliardarilor.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies