marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: Liv Tyler a stralucit la premiera filmului din New York. Cele mai frumoase imagini

Frumoasa actrita Liv Tyler a reusit sa eclipseze pe toata lumea prezenta la premiera The Hobbit din New York. Dupa 9 ani de la incheierea trilogiei Lord of The Rings, actrita de 35 de ani revine in universul in care a creat unul dintre cele mai iubite personaje feminine.

The Hobbit: Liv Tyler a stralucit la premiera filmului din New York. Cele mai frumoase imagini

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoasa imagini de la premiera


In 2001, planeta se indragostea de Arwen, frumoasa reprezentanta a elfilor, interpretata de Liv Tyler in Lord of The Rings. Cele trei filme regizate de Peter Jackson au transformat-o intr-una dintre cele mai populare actrite din lume, dar si una dintre cele mai dorite femei.

 


Actrita de 35 de ani n-a putut sta deoparte de universul mitic imaginat de Tolkien si transpus pe marile ecrane de catre regizorul Peter Jackson si a fost prezenta la premiera The Hobbit din New York, alaturi de starurile noii trilogii Martin Freeman, Ian McKellen, dar si Elijah Wood sau Andy Serkis.

 


Liv Tyler nu va reveni in trilogia The Hobbit si recunoaste ca si-ar fi dorit sa revina in Noua Zeealanda si sa filmeze cu Peter Jackson: "In mod sigur, nu apar deloc in The Hobbit si nu cunosc foarte multe detalii, insa recunosc ca mi-e dor de universul acesta. In secret, imi doresc cu disperare sa revin, a fost o experienta magica" spunea in urma cu ceva timp actrita. Vezi aici cum arata Liv Tyler acum 10 ani in LOTR

 

Regizorul Peter Jackson continua aventura grandioasa in Middle Earth cu trilogia The Hobbit. Acesta vrea sa revolutioneze cinematrografia, The Hobbit fiind primul film de la Hollywood realizat cu 48 de cadre pe secunda. Jackson este de parere ca acesta este viitorul cinematografiei.

 


 

The Hobbit: An Unexpected Journey va fi primul film din ceea ce este acum o trilogie, toate trei filmele fiind regizate de Peter Jackson, care este deosebit de incantat sa se intoarca alaturi de fanii sai in Middle Earth.

 

Partea a doua a trilogiei se va numi se va numi The Hobbit: The Desolation of Smaug si se va lansa pe 13 decembrie 2013 si ne va arata in detaliu povestea Dragonului Smaug, cel ce pazeste comoara pe care Bilbo si Dwarfii vor sa o recupereze. Cel de-al treilea film va fi lansat pe 18 iulie 2014 si se va numi The Hobbit: There and Back Again si va fi o punte de legatura intre povestea din The Hobbit si cea din Lord Of The Rings.

 

 

In The Hobbit, Bilbo Baggins (Martin Freeman) este pacalit de Gandalf (Ian McKellan) sa tina o petrecere pentru Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si banda lui de 12 dwarfi. Acestia incep sa-si cante dorinta de a recupera taramul lor aflat sub Muntele Singuratic si comoara ascunsa acolo, furata cu mult timp in urma de dragonul Smaug.  Cand muzica se termina, Gandalf le arata tuturor o harta cu o intrare secreta in munte si il convinge pe Bilbo sa se alature expeditiei dwarfilor. Grupul de razboinici pleaca in cautarea comoarei si in drumul lor dau peste troli, goblini, paianjeni uriasi si peste invincibilul dragon Smaug, dar si peste o creatura pe nume Gollum care are in posesia sa un inel.

 

In Romania, The Hobbit: An Unexpected Journey se va lansa pe 14 decembrie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies