marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: The Desolation of Smaug, al doilea film din trilogia spectaculoasa a lui Peter Jackson a facut 500 de milioane de $ in 2 saptamani

Asa cum era de asteptat, The Hobbit: Teh Desolation of Smaug cucereste box-office-ul global. Cei de la Variety anunta ca al doilea film din trilogia lui Peter Jackson a trecut de 500 de milioane de $ la nivel global.

The Hobbit: The Desolation of Smaug, al doilea film din trilogia spectaculoasa a lui Peter Jackson a facut 500 de milioane de $ in 2 saptamani


The Desolation of Smaug, al doilea capitol din trilogia The Hobbit, a facut deja incasari de 500 de milioane de dolari, in doar doua saptamani de la premiera.
 

 

Filmul a scos cele mai multe incasari de pe pietele internationale, dar continua sa fie lider si in SUA, de unde doar intr-o zi a facut 10 milioane de dolari.  La nivel international, The Hobbit 2 a condus box-office-ul in 54 de tari, inclusiv Romania, si a obtinut 340 de milioane de dolari. Distribuitorii filmului preconizeaza ca in urmatoarele saptamani incasarile vor creste in continuare.

Anul trecut, An Unexpected Journey a facut 700 de milioane de dolari din pietele internationale si a trecut de pragul de 1 miliard de dolari la nivel global. Ramane de vazut daca The Desolation of Smaug va face aceeasi cifra impresionanta, insa un lucru este clar, atat fanilor cat si criticilor, le-a placut mai mult partea a doua.

 

 

 

Al doilea film din trilogia The Hobbit, regizata de Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), alaturi de dwarfi si Gandalf.  In The Desolation of Smaug, aventurierii pornesc pe urmele dragonului Smaug (Benedict Cumberbatch) pentru a-si recupera aurul. Pe drum, ei se vor reintalni cu elfii, inclusiv Legolas (Orlando Bloom), dar si frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly).

 

Filmul s-a lansat in Romania incepand cu 3 decembrie 2013.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies