marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: The Desolation of Smaug, mai bun decat primul film din trilogie: cum au reactionat fanii dupa ce au vazut noile aventuri

Mai este o saptamana pana cand The Hobbit: The Desolation of Smaug va intra si in cinematografele din Romania. Primele recenzii au inceput sa apara si sunt pozitive, cinefilii sustinand la unison ca al doilea film este o imbunatatire majora fata de prima parte.

The Hobbit: The Desolation of Smaug, mai bun decat primul film din trilogie: cum au reactionat fanii dupa ce au vazut noile aventuri

 

Fanii au toate motivele de bucurie. Cel mai asteptat eveniment cinematografic al acestui final de an se anunta a fi spectaculos, captivant si cu mai multa aventura. The Desolation of Smaug, al doilea film al seriei The Hobbit, regizata de Peter Jackson, aduce noi personaje, iar presa straina scrie ca este captivant.

Empire i-a oferit 5 stele: "Pamantul de Mijloc si-a recapatat farmecul. The Desolation of Smaug este o imbunatatire majora fata de prima parte, o aventura care ne ofera spectacol si adrenalina din plin".


Pana si britanicii de la The Guardian au fost impresionati, oferind 4 stele filmului: "Al doilea film din trilogia lui Peter Jackson este plin de mister, energie si farmec. Desi a inceput slab, Peter Jackson le ofera fanilor un film bine scris si o aventura epica".

 

 

 

Variety: "Dupa un inceput stangaci, trilogia The Hobbit incepe sa isi gaseasca directia. Mult mai bun si mai captivant, acesta este filmul pe care fanii il asteptau".
 

 

Hollywood Reporter: "Aproape tot in acest film este mai bun decat in prima parte. Aventura si actiune la cote maxime, drama si o poveste plina de mister, asta vor descoperi fanii in a doua parte. Tehnica 48 de cadre pe secunda a fost imbunatatita, fiind mai usor de urmarit acum filmul".
 

 

 

 

 

Total Film: "Desi sunt cateva momente usor confuze, The Desolation of Smaug se ridica la nivelul asteptarilor, livrand un film de aventura expcetionala si un dragon ce nu va fi uitat usor".

Al doilea film din trilogia The Hobbit, regizata de Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), alaturi de dwarfi si Gandalf.  In The Desolation of Smaug, aventurierii pornesc pe urmele dragonului Smaug (Benedict Cumberbatch) pentru a-si recupera aurul. Pe drum, ei se vor reintalni cu elfii, inclusiv Legolas (Orlando Bloom), dar si frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly).

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies