marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al doilea film din seria The Hunger Games si-a gasit regizor: cine se va ocupa de filmarile pentru Catching Fire

Dupa lungi discutii si negocieri, continuarea de la The Hunger Games si-a gasit regizor. Francis Lawrence este cel care se va afla la carma filmarilor pentru Catching Fire, ecranizarea celui de-al doilea roman din seria The Hunger Games, scrisa de Suzanne Collins.

Al doilea film din seria The Hunger Games si-a gasit regizor: cine se va ocupa de filmarile pentru Catching Fire

Cei de la Hollywood Reporter au oferit in premiera informatia, sustinand ca Lawrence a primit oferta joi dupa-masa.Francis Lawrence este cunoscut pentru filme ca "I Am Lengend", "Constantine" si cel mai recent proiect al sau, "Water for Elephants".

 

Dupa ce Gary Ross, care a regizat primul film The Hunger Games, a anuntat ca nu se va mai intoarce pentru urmatoarele, producatorii de la Lionsgate au inceput o cautare rapida pentru un nou regizor. Desi a reusit o treaba excelenta si The Hunger Games a stabilit record dupa record, Ross nu s-a inteles cu producatorii pentru urmatoarele filme.
 

Se pare ca motivul ar fi fost pretentiile sale financiare, care ar fi crescut dupa ce a vazut ce succes de box-office are filmul. Pana acum, The Hunger Games a strans 534 de milioane de dolari la nivel global si a devenit filmul cu cel mai bun debut din toate timpurile.

 

Mai multe nume au fost vehiculate pentru a prelua proiectul, dar producatorii au ales ca nume finale Francis Lawrence si Bennett Miller, care a dat lovitura anul trecut cu Moneyball, nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun film al anului.

 

Joi dupa masa, ambii regizori s-au intalnit cu cei de la Lionsgate, acestia din urma alegandu-l pe Lawrence. Regizorul de 41 de ani este mult mai liber in aceste momente decat colegul sau Bennett Miller, care se ocupa acum de Foxcathcer o drama care ii va reuni pe Channing Tatum, Steve Carell si Mark Ruffalo.

 

In afara de filme de succes ca I am Legend, Constantine sau Water for Elephants, Francis Lawrence a regizat videoclipuri populare pentru Will Smith, Britney Spears, Aerosmith.

 

Desi au gasit regizor, ramane de vazut cine se va ocupa de scenariu. La The Hunger Games, Gary Ross a fost si co-scenarist, avand o experienta mai mare in acest domeniu si e probabil ca acum sa fie nevoiti sa caute un nou scenarist.


Cei de la Lionsgate au spus ca vor incepe cat mai repede filmarile la "Catching Fire", astfel incat Jennifer Lawrence sa fie libera in luna ianuarie, cand se va apuca de filmari pentru continuarea filmului X-men: First Class.

 

"Catching Fire" ar trebui sa intre in cinematografe pe 22 noiembrie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies