marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Lone Ranger, un esec de 190 de milioane de $ pentru Disney,  pe cine dau vina Johnny Depp si Jerry Bruchkeimer pentru dezastrul din box-office

The Lone Ranger a fost asteptat ca unul dintre cele mai mari blockbustere ale acestei veri, insa pelicula regizata de Gore Verbinski a devenit un fiasco. Cei de la Disney ar putea pierde intre 160-190 de milioane de $, insa Johnny Depp si producatorul Jerry Bruckheimer dau vina pe critici,  pentru ca, sustine ei, au desfiintat filmul inainte sa apara, scriu cei de la The Guardian.

The Lone Ranger, un esec de 190 de milioane de $ pentru Disney, pe cine dau vina Johnny Depp si Jerry Bruchkeimer pentru dezastrul din box-office

 

Compania Walt Disney a postat veniturile trimestriale, avand 1,03 dolari pe actiune, veniturile ajungand la aproximativ 11,6 miliarde de dolari. Cu toate acestea, studioul a avut de pierdut enorm in urma campaniei de publicitate realizata pentru The Lone Ranger, film care s-a dovedit a fi un adevarat esec, pierderile ajungand la 190 de milioane de dolari.

 

 

Bugetul pentru The Lone Ranger a ajuns la 250 de milioane de dolari, incasarile realizate fiind doar de 176 milioane de dolari la nivel mondial. Cei de la Walt Disney au declarat ca se asteapta la pierderi de 190 de milioane de dolari din cauza productiei care il are in prim plan pe Johnny Depp.

 

 

 

Deranjat de toate criticile aduse filmului, Johnny Depp a declarat ca unul dintre motivele pentru care The Lone Ranger nu s-a transformat intr-un succes de box-office a fost datorat si asteptarilor neloiale si comentariilor negative. "Recenziile nefavorabile si criticile au fost scrise cu sapte-opt luni inainte de lansarea filmului. Toti se asteptau ca productia sa fie un blockbuster. Eu nu am avut asemenea asteptari. Niciodata", a spus Johnny Depp.

 

 

 

Si producatorul Jerry Bruckheimer este de aceeasi parere, sustinand afirmatiile lui Depp. "Cred ca au facut recenziile bugetului, nu ale filmului. Este regretabil, deoarece filmul este grozav, este un film colosal, plin de umor. Este genul de film pe care, atunci cand il vor revedea peste cativa ani, criticii isi vor da seama de greseala facuta", a spus acesta, in timp ce Hammer a adaugat: "Au decis sa distruga de la inceput productia!". Anul trecut, Disney a dat-o in bara cu o alta super productie, John Carter, care le-a adus pierderi de pana la 250 de milioane de $.

 

 

The Lone Ranger urmareste un curajos luptator nativ american Tonto (Johnny Depp) care deapana povestea nescrisa a lui John Reid (Armie Hammer) si a modului in care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, intr-o legenda a dreptatii in Vestul Salbatic.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies