marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Purge, filmul in care crimele sunt permise o noapte pe an, este lider de box-office in SUA: ce incasari a facut thrillerul cu Ethan Hawke

Thrillerul SF "The Purge" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, detronand astfel cel de-al saselea film din franciza "Furios si iute".

The Purge, filmul in care crimele sunt permise o noapte pe an, este lider de box-office in SUA: ce incasari a facut thrillerul cu Ethan Hawke

 

The Purge/ Noaptea judecatii, un film cu Ethan Hawke in rolul principal, care prezinta un viitor apropiat in America, in care toate crimele sunt permise o noapte pe an, a generat incasari de 36,4 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii. Alaturi de Ethan Hawke, joaca si Lena Headey, cunoscuta din serialul Game of Thrones.


Thrillerul The Purge reprezinta cel mai bun debut in SUA din cariera lui Ethan Hawke, care a ales mai mult productii independente in ultimii ani.  Se pare ca strategia de promovare si campaniile virale din online au adus mai mult public decat isi imaginau pana si producatorii, care sperau la 20 de milioane de dolari obtinuti in primul weekeend.
 

 

 

The Purge a atras atentia si datorita subiectului neobisnuit si ciudat. Cum ar fi daca o noapte pe an ai avea voie sa ucizi fara sa fii pedepsit, 12 ore in care nici politia si nici salvarea nu ar functiona, si totul pentru ca in restul anului sa traiesti linistit, fara teama ca ai putea fi atacat? Cum ar fi sa ai o noapte pe an in care sa poti dezlantui fiara din tine asupra celui pe care il urasti, dar pe care nu ai voie sa-l atingi in restul anului? The Purge ajunge in Romania pe 28 iunie.


 


Filmul Furios si iute 6, regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker si Michelle Rodriguez in rolurile principale, a coborat pe pozitia a doua, cu incasari de 19,8 milioane de dolari.
 

Thrillerul Now You See Me: Jaful perfect, cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine si Isla Fisher, a pierdut o pozitie si a ajuns pe locul al treilea, cu incasari de 19,5 milioane de dolari. Aceasta pelicula prezinta jafurile puse la cale cu multa imaginatie de patru magicieni iluzionisti, urmariti de FBI.
 

Comedia The Internship, cu Vince Vaughn si Owen Wilson in rolurile principale, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 18,1 milioane de dolari. Filmul prezinta povestea a doi barbati in jurul varstei de 40 de ani care obtin un stagiu de pregatire la sediul companiei Google. Din pacate, filmul a dezamagit si este cel mai slab debut din ultimul deceniu pentru regizorul Shawn Levy, cunscout si pentru productia The Weddgin Crashers, tot cu Vince Vaugh si Owen Wilson.
 

 

Pe pozitia a cincea s-a mentinut animatia Regatul secret/ Epic, care a avut incasari de 12,1 milioane de dolari. Bazat pe o carte pentru copii scrisa de William Joyce, filmul beneficiaza de vocile actorilor Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell si Beyoncé Knowles.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies