marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Walking Dead, record absolut: 16 milioane de oameni s-au uitat la primul episod din sezonul 4

The Walking Dead a revenit in forta, iar fanii au dus lipsa serialului. Sezonul 4 a debutat cu audiente record: 16.1 milioane de spectatori, depasind recordul de 12 milioane pe care l-au avut la finalul sezonului 3.

The Walking Dead, record absolut: 16 milioane de oameni s-au uitat la primul episod din sezonul 4

 

The Walking Dead este fara indoiala unul dintre cele mai populare seriale ale momentului. In SUA, sezonul 4 a debutat duminica seara. "30 Days Without an Incident" asa cum s-a numit episodul, a atras in fata televizoarelor 16. 1 milioane de spectatori, conform cifrelor oficiale, scriu cei de la Collider.com


Creat de Frank Darabont ("The Shawshank Redemption"), serialul a trecut prin mai multe modificari, dupa ce s-au schimbat regizorii si coordonatorii serialului. De la lansare si pana acum a fost constat cel mai urmarit serial in segementul de varsta 18-49 de ani. "Multimim fanilor care sunt alaturi de noi si care au transformat primul episod din sezonul 4 in cel mai urmarit din istoria acestui serial. Ei ne fac sa fim mandri de acest serial" a spus presedintele AMC, Charlie Collier.

 

 

The Walking Dead reprezinta cea mai mare productie de genul drama a celor de la AMC care a reusit sa atinga un nou record de vizualizari in al treilea sezon; lansarea celei de-a patra serii vine intr-un moment perfect intrucat unul dintre cele mai bune seriale, Breaking Bad, se apropie de final.

 

Extrem de grafic, cu multe scene violente si de canibalism, show-ul prezinta o luma postapocaliptica distrusa de o epidemie care ii transforma pe oameni in zombi.

Fara a se sti cum s-a ajuns aici, il urmarim pe seriful Rick trezit dupa cateva saptamani de coma, singur intr-un spital parasit, si care se lupta cu hoarde se zombi pentru a-si gasi familia. Atunci cand o face,  incepe o noua aventura  - supravietuirea intr-un mediu invadat. De-a lungul timpului, personajele isi schimba personalitatea iar unii vor fi in stare sa faca orice pentru a supravietui. 

 

Creatorul serialului este regizorul, scenaristul si producatorul Frank Darabont cel care a realizat The Shawshank Redemption (1994) nominalizat la 7 premii Oscar si cel mai votat film din istorie pe IMDB cu peste 670 de mii de voturi. A mai regizat The Green Mile (1999) si The Mist ( 2007) - toate trei dupa romane ale lui Stephen King pentru care s-a ales cu 3 nominalizari la Oscar.

 

Din distributia serialului fac parte: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies (pe care o stiti din Prison Break), Laurie Holden, Jeffrey DeMunn, Steven Yeun, Chandler Riggs si Norman Reedus.

 

In Romania, primul sezon este difuzat de luni pana joi, la ore 23:05 pe PRO TV. The Walking Dead poate fi vazut si pe voyo.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies