marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Wolverine: gafa incredibila pe care au facut-o producatorii filmului cu 3 luni inainte de lansarea super productiei

Primul trailer pentru The Wolverine s-a lansat saptamana aceasta. Insa fanii au avut parte si de un mare spoiler din filmul care se va lansa in aceasta vara.

The Wolverine: gafa incredibila pe care au facut-o producatorii filmului cu 3 luni inainte de lansarea super productiei

Inainte de a lansa trailerul, cei de la Marvel au lansat un teaser de 6 secunde, in care aparea si actrita Famke Janssen, care o joaca pe Jena Grey, mara iubire a lui Logan in filme. Pana acum, regizorul James Mangold a tinut in mister aparitia actritei si nu a confirmat niciodata daca revine in serie. Personajul ei moare in X2, este adusa la viata la inceputul filmului X-men Last Stand si ucisa la final chiar de Wolverine.

Fanii au inceput deja sa lanseze teorii despre apairitia lui Famke Janssen in film. Cei de la HitFix scriu ca Imaginile ar putea fi un flashback, in care Logan isi aduce aminte de ea. Sau Wolverine o viseaza. Sau personajul ei chiar apare in film, o surpriza pentru fani. Totusi, fanii sunt dezamagiti pentru ca si-ar fi dorit sa nu afle pana la vizionare daca personajul ei mai apare.

 

The Wolverien se a anunta a fi cel mai mare film cu Logan. Hugh Jackman ajunge ca un adevarat samurai. Chinuit de dorinta de a putea muri si dornic sa isi gaseasca mortalitatea, Logan fuge de propriile superputeri, insa nu pentru mult timp. Acesta ajunge in Tokio, unde incearca sa gaseasca un nou sens, insa se va antrena alaturi de samurai. Chiar regizorul filmului, James Mangold,  l-a descris pe Wolverine in acest film ca un samurai care nu are maestru.

 

Noua poveste a lui Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman) in Japonia si se invarte in jurul unei relatii complicate intre acesta si Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucreaza pentru un sef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decat tatal celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). In actiune intra si Viper (Svetlana Khodchenkova) o alta femeie (personaj negativ) ce are o relatie complicata de iubire-ura cu Wolverine. Aceasta poveste a fost adaptata dupa benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont si Frank Miller.

 

The Wolverine se va lansa in Romania pe 26 iulie 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies