marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thor nimiceste in continuare box-office-ul american: topul celor mai urmarite 5 filme in SUA weekendul trecut

Filmul "Thor: Intunericul", cu Chris Hemsworth si Natalie Portman in rolurile principale, s-a situat pe primul loc in box-office-ul nord-american, pentru al doilea weekend consecutiv, cu incasari de 38,45 milioane de dolari.

Thor nimiceste in continuare box-office-ul american: topul celor mai urmarite 5 filme in SUA weekendul trecut

Thor: The Dark World, regizat de Alan Taylor ("Urzeala tronurilor", 2011), este continuarea lungmetrajului "Thor" din 2011, care prezinta aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele de benzi desenate din seria Marvel Comics. Dupa evenimentele din "Thor", zeul lupta pentru a reinstaura ordinea in cosmos, insa o straveche rasa, in frunte cu razbunatorul Malekith, se intoarce pentru a trimite Universul inapoi in intuneric. Pelicula a ramas lider in box-office-ul american, cu 38 de milioane de dolari, informeaza boxofficemojo.com. La nivel global, Thor se apropie de pragul de 500 de milioane de dolari, cu incasari de 479 de milioane de $ in doar doua saptamani.

 

 

 

Comedia romantica "The Best Man Holiday", regizata de Malcolm D. Lee, a debutat direct pe locul al doilea, cu incasari neasteptat de mari, 30,5 milioane de dolari. Filmul, care a avut un buget de 17 milioane de dolari, cu Morris Chestnut si Taye Diggins in rolurile principale, prezinta intalnirea dintre fosti colegi de facultate in timpul vacantei de Craciun, in timpul careia se reaprind vechi rivalitati si povesti de dragoste. Cinefilii i-au oferit un sco perfect A pe CinemaScore si este considerat un film excelent. Acesta este sequelul filmului lansat in urma cu 17 amo
 

Pe locul al treilea se situeaza comedia "Last Vegas", care urca astfel o pozitie, cu incasari de 8,8 milioane de dolari. Cu Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman si Kevin Kline, comedia surprinde aventurile unor sexagenari care merg la Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor.

 


 

Filmul de animatie "Pasari libere" coboara, in schimb, o pozitie, de pe locul al treilea pe al patrulea, obtinand incasari de 8,3 milioane de dolari. Aceasta comedie pentru toate varstele povesteste peripetiile a doi curcani din medii diferite, care incearca sa schimbe cursul istoriei, cu scopul de a scoate aceasta pasare de pe mesele americanilor din Ziua Recunostintei.

Comedia cu farse "Jackass Presents: Bad Grandpa", cu Johnny Knoxville si Jackson Nicoll, despre un bunic de 86 de ani care porneste intr-o calatorie trasnita prin America alaturi de nepotul sau de opt ani, Billy, s-a situat pe locul al cincilea, cu incasari de 7,6 milioane de dolari.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies