marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Thor: The Dark World: Loki si Thor isi unesc fortele pentru a-l distruge pe Malekith

Thor: The Dark World si-a lansat un nou trailer, in care sunt dezvaluite mai multe despre ce se petrece in continuarea filmului de succes din 2011. Fanii au ocazia sa-l vada pe Thor in plina actiune, venind pe Pamant si ducand batalia atat in Asgard, cat si in lumea noastra.

Trailer spectaculos pentru Thor: The Dark World: Loki si Thor isi unesc fortele pentru a-l distruge pe Malekith


Al doilea trailer pentru Thor: The Dark World este fantastic si prezinta o lume fascinanta, in care Thor trebuie sa infrunte crudul dusman Malekith. Imaginile o arata si pe Jane, interpretata de Natalie Portman, dupa ce Thor revine pe Pamant pentru o lua cu el in Asgard, asa cum i-a promis in primul film.
 

Trailerul incepe impresionant, cu vocea lui Loki pe fundal, care este surprins ca dupa multa vreme, Thor vine sa ii ceara ajutorul, desi erau inamici pana acum. Cei doi frati par sa isi uneasca fortele pentru a-l distruge pe Malekith, insa intentiile lui Loki probabil ca sunt cu totul altele.

 

 

 

Un alt personaj care se intoarce este Sif, interpretata de Jaimie Alexander si care i-a fost aliata de la inceput in toate bataliile. Insa cea mai atre aparitie ii apartine lui Maekith, interpretat de Christopher Eccleston, care ameninta sa distruga lumea noastra, asa cum o stim. Se pare ca Malekith o va rapi pe Jane, marea iubire a lui Thor, ii va ameninta familia si pune cale sa distruga atat Pamantul, cat si Asgardul.

 

 


Thor: The Dark World
continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

Filmul se va lansa in cinematografe incepand cu 8 noiembrie 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies