marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thor: The Dark World: patronii unui cinematograf din Shanghai s-au facut de ras dupa ce au folosit un afis facut de fani, Loki si Thor apar imbratisati in imagine

Un cinematograf din China a folosit din greseala un poster facut de fani la premiera filmului Thor: The Dark World.  Thor si Loki apar imbratisati pe un afis urias, chiar la intrarea in cinematograf, scriu cei de la Huffington Post.

Thor: The Dark World: patronii unui cinematograf din Shanghai s-au facut de ras dupa ce au folosit un afis facut de fani, Loki si Thor apar imbratisati in imagine

Fanii care au avut ocazia sa vina la avanpremiera filmului Thor: The Dark World din Shanghai au avut parte de o surpriza amuzanta. Acestia au fost intampinati de un afis urias, dar care nu era cel oficial, ci unul facut de fani. In imagine, Thor (Chris Hemsworht) si Loki (Tom Hiddleston) sunt imbratisati, asa cum apar de fapt, in posterul oficial, Chris Hemsworth si partenera sa Natalie Portman, cea care o joaca pe Jane, marea iubire a lui Thor. Imaginea a facut furori pe internet, devenind virala.


Recent, Tom Hiddleston a dezvaluit ca a dat auditie prima data pentru rolul Thor."Am fost la auditie, am facut cateva manevre cu ciocanul, dar ei il cautam si pe Loki. Mi-au spus ca as fi mai potrivit pentru eroul negativ. Si intr-adevar, m-am simtit mult mai apropiat de acest personaj"a spus actorul in emisiune la Chelsea Handler.



 

 

 

 

 

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies