marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise continua sa domine box-office-ul: Mission: Impossible - Rogue Nation, lider pentru a doua saptamana consecutiv, in SUA

"Mission: Impossible - Rogue Nation", filmul de actiune cu Tom Cruise in rolul principal, continua sa domine pentru a doua saptamana la rand de la debut, box office-ul nord-american, cu incasari de 29,4 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor Relations, scrie Agerpres.

Tom Cruise continua sa domine box-office-ul: Mission: Impossible - Rogue Nation, lider pentru a doua saptamana consecutiv, in SUA

Al cincilea film al seriei 'Mission Impossible', cu Tom Cruise in rolul agentului special Ethan Hunt care trebuie sa infrunte o grupare criminala, a strans per total in cele doua saptamani de la lansare, 198,6 milioane de dolari.

Pe locul al doilea in clasamentul weekendului recent incheiat s-a clasat un prim new-entry, filmul de actiune cu supereroi produs de studiourile Marvel 'Fantastic Four', in regia lui Josh Trank, cu Miles Teller si Kate Mara in distributie. 'Fantastic Four' a strans la debut 26,2 milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a clasat thrillerul american 'The Gift', in regia lui Joel Edgerton cu Jason Bateman si Rebecca Hall in rolurile principale, cu incasari de 12 milioane de dolari . 'The Gift' prezinta povestea unui cuplu de tineri casatoriti a caror viata este bulversata de cadourile misterioase aduse de o veche cunostinta.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies