marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise, fortat sa moara si sa invie la infinit pentru a impiedica o invazie extraterestra: afla totul despre filmul All You Need is Kill

Tom Cruise pregateste un nou film SF, dupa ce a confirmat ca va juca in All You Need Is Kill, produs de Warner Bros si  Legendary Pictures.
 

Tom Cruise, fortat sa moara si sa invie la infinit pentru a impiedica o invazie extraterestra: afla totul despre filmul All You Need is Kill

 

All You Need Is Kill este regizat de Doug Liman si este adaptat dupa romanul sciene fiction cu acelasi nume scris de japonezul Hiroshi Sakurazaka.  Alaturi de Tom Cruise vor mai juca Emily Blunt si Bill Paxton.

 

Initial, rolul i-a fost oferit lui Brad Pitt, iar rolul feminin lui Berenice Bejo, insa nici unul nu a ramas atasat productiei. Doug Liman a mai regizat  productii ca Jumper, Mr. and Mrs. Smith, The Bourne Identity sau Swingers. Scenariul este semnat de Dante Harper si Alex Kurtzman, cel din urma fiind cunoscut pentru scenariile filmelor Cowboys & Aliens, Transformers, Mission Impossible III, The Island si seriale ca Alias sau Fringe.

Filmarile peliculei vor inaugura studiourile de 160 de milioane de $ ale  Warner Bros din Watford, Marea Britanie si vor crea 500 de noi locuri de munca. All You Need Is Kill are un buget de 140 de milioane de $.



Povestea din "All You Need is Kill" este plasata intr-un viitor apropiat, dupa ce Pamantul a fost atacat de o rasa extraterestra numita Mimic, lasand in ruine orase intregi si milioane de oameni au devenit victime. Armatele tuturor tarilor din lume isi unesc fortele pentru a incerca o ultima lupta impotriva extraterestrilor.


Colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a fost prezent in nici o lupta,  pana acum, cand este trimis in mijlocul conflictului. Cage este ucis in doar cateva minute, dupa ce omoara un extraterestru inspaimantator. Insa, barbatul se trezeste in mod miraculos la inceputul aceleiasi zile si este fortat sa se lupte si sa moara la infinit...dupa ce contactul fizic cu extraterestii l-a trimis intr-o bucla temporala. Insa, la fiecare revenire in timp, Cage devine tot mai puternic, destept si capabil sa infrunte armata extraterestrilor. Pentru Cage si Rita (Emily Blunt), un ofiter in Fortele Speciale, fiecare batalie repetata devine o oportunitate pentru a gasi o modalitate de a anihila invazia extraterestra si a salva Pamantul.


 

Anuntul  a fost facut de reprezentantii studioului Warner Bros, care va distribui filmul la nivel international, iar data lansarii este stabilita pentru 14 martie 2014.  Tom Cruise pregateste pentru urmatorii doi ani, doua productii intens asteptate: prima este thrillerul Jack Reacher, care ajunge in Romania pe 28 decembrie 2012, iar a doua este SF-ul Oblivion, care urmeaza sa fie lansat pe 26 aprilie 2013 in Romania.

Sursa foto: Splash


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies