marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise este un soldat al viitorului in Oblivion: cum arata actorul costumat si gata de lupta in filmul de 130 de milioane de $

In plin divort de Katie Holmes, Tom Cruise se dedica trup si suflet noului sau proiect, un science fiction de 130 de milioane de dolari, numit Oblivion.

Tom Cruise este un soldat al viitorului in Oblivion: cum arata actorul costumat si gata de lupta in filmul de 130 de milioane de $


Actorul de 50 de ani a aparut pe platourile de filmare pentru prima data costumat in comandantul Jack Harper, personajul sau din filmul regizat, produs si scris de Joseph Kosinski.


Jack Harper, pe care cinefilii l-au asemanat cu Han Solo, din Star Wars este unul dintre putinii locuitori ai Pamanului care devine in viitor o planeta abandonata. Pamantul va arata de nerecunoscut intr-un viitor macabru in care un om trebuie sa se confrunte cu trecutul sau pentru a-si sterge pacatele si salva omenirea. Intr-un soi de costum militar, Tom Cruise si-a facut aparitia pe platourile din Los Angeles cu o mistraliera in spate.


Alaturi de Cruise in distributie se afla si actrita Olga Kurylenko, Morgan Freeman, Andrea Riseborough si Melissa Leo. Povestea din Oblivion este plasata intr-un viitor apocaliptic, in care suprafata Terrei a fost iradiata pana la distrugere, iar populatia ramasa s-a retras sa locuiasca deasupra norilor, departe de creaturile ce bantuie printre gunoaiele si ruinele de jos.

Cand veteranul Jack ( Tom Cruise) este trimis de Curtea Martiala sa repare una dintre dronele de pe suprafata Pamantului, da peste o misterioasa femeie aflata intr-o mica nava prabusita si declanseaza un lant de evenimente de neoprit, ce-l vor forta sa puna la indoiala tot ceea ce ii era pana atunci cunoscut.


Olga Kurylenko o va interpreta pe Julia - logodnica personajului jucat de Tom Cruise de pe vremea cand Pamantul nu fusese atacat de extraterestri in timp ce Andrea Riseborough o va juca pe Victoria, iubita sa dupa ce are loc invazia.


Regia filmului ii apartine lui Joseph Kosinski (TRON: Legacy) si are la baza romanul de benzi desenate al carui autor este tot cineastul. Lansarea va avea loc pe 26  aprilie a anului viitor.

 

 

Sursa foto: Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies