marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise face cele mai spectaculoase cascadorii in primul trailer pentru Mission:Impossible - Rogue Nation

Ethan Hunt are o noua misiune. Noul film din seria Mission Impossible a primit un titlu oficial si cu aceasta ocazie cei de la Paramount au lansat si un teaser pentru film.

Tom Cruise face cele mai spectaculoase cascadorii in primul trailer pentru Mission:Impossible - Rogue Nation

Mission Impossible: Rogue Nation se va numi urmatorul film din seria de spionaj. Fanii au ocazia sa vada si primul trailer teaser, care este spectaculos si ne arata ca Tom Cruise nu si-a pierdut abilitatile de lupta.


La 52 de ani, Tom Cruise este intr-o forma de zile mari. Actorul are de dus la sfarist inca o misiune de spionaj periculoasa in primul trailer pentru Mission Impossible: Rogue Nation. Titlul aduce aminte de un alt film, un spin-off dupa Star Wars al celor de la Disney, care urmeaza sa fie lansat in 2016.

Tom Cruise se intoarce in rolul principal, iar filmul ca fi regizat de Christopher McQuarrie. Alaturi de el vor juca Simon Pegg, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson.

 



 

In Mission Impossible: Rogue Nation, Ethan Hunt si echipa sa primesc cea mai grea misiune de pana acum: sa neutralizeze Sindicatul, o organizatie terorista, dornica sa le distruga pentru totdeauna propria lor organziatie, IMF.

 

Primul trailer arata incredibil de bine, iar Tom Cruise este din nou protagonistul unor cascadorii ametitoare: curse cu masini, sare dintr-un elicopter si se bate cu o "gasca" intreaga de inamici. Cruise isi face singur cele mai multe dintre cascadorii, inclusiv cele mai periculoase. Pentru filmul anterioris din serie, acesta s-a aruncat de pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa.

 

 

 

Insa, titlul noului film a starnit reactii puternice pe internet, intrucat seamana foarte mult cu un  nou film Star Wars, Rogue One, primul spin-off din serie, care va fi lansat pe 16 decembrie 2016. Este neclar reactia celor de la Disney. Confor Hollywood Reporter, cei de la Paramount au inregistrat numele in ianuarie, inainte ca seful Disney sa anunte oficial titlul viitoarului film din seria Star Wars.



Mission Impossible: Rogue Nation
  se va lansa in cinematogafe in aceasta vara, pe 31 iulie 2015.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies