marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au inceput filmarile la Mission Impossible 5. Primele imagini cu Tom Cruise

Paramount Pictures and Skydance Productions au anuntat ca au inceput filmarile la cel de-al cincilea capitol din franciza-blockbuster “MISSION: IMPOSSIBLE”. Filmarile vor avea loc la Viena, in Maroc si la Londra.

Au inceput filmarile la Mission Impossible 5. Primele imagini cu Tom Cruise



Christopher McQuarrie
regizeaza filmul dupa un scenariu scris de Drew Pearce, Christopher McQuarrie si Will Staples. Filmul e produs de Tom Cruise prin compania lui, Tom Cruise Productions. si de J.J. Abrams si Bryan Burk, prin compania Bad Robot. David Ellison, Dana Goldberg si Don Granger de la Skydance Productions vor fi producatorii executivi ai filmului.

 

Tom Cruise reia rolul lui Ethan Hunt cu care publicul din toata lumea a facut pentru prima data cunostinta in 1996. In cel de-al cincilea capitol se vor intoarce, de asemenea, Simon Pegg in rolul lui Benji, Jeremy Renner in rolul lui Brandt, si Ving Rhames in rolul lui Luther. Lor li se vor alatura Alec Baldwin si Rebecca Ferguson. Cel de-al patrulea capitol al francizei, “Mission Impossible: Ghost Protocol”, a fost un succes international, cumuland 700 de milioane de dolari la box office, fiind filmul cu cele mai mari incasari din cariera lui Tom Cruise.

 

 

In total, franciza “MIission: Impossible” a cumulat peste 2 miliarde de dolari pe plan international, fiind una din cele mai de succes din istoria cinematografiei. Cel de-al cincilea capitol va fi lansat in iarna lui 2016.

 

Sursa foto: Getty/Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies