marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 49 de ani sfideaza timpul: Tom Cruise a realizat cel mai profitabil film al carierei cand toata lumea il credea un star terminat 

La 49 de ani, Tom Cruise a reusit sa dea lovitura: cel mai recent film al actorului - Mission: Impossible. Ghost Protocol a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din istorie pentru starul american la 6 ani dupa ce acesta a fost dat afara din franciza celor de la Paramount Pictures.

La 49 de ani sfideaza timpul: Tom Cruise a realizat cel mai profitabil film al carierei cand toata lumea il credea un star terminat

Actori Relationati

Nicio misiune nu pare imposibila pentru Tom Cruise: festivalul de actiune regizat de Brad Bird, aflat la primul film live action, Mission: Impossible. Ghost Protocol a facut incasari mondiale de 601 milioane de dolari in aproape 2 luni de la lansare. Tom Cruise si-a batut recordul anterior realizat de War of the Worlds al lui Steven Spielberg care a strans incasari de 591 de milioane de $.

Mission: Impossible. Ghost Protocol a fost vazut ca pe o incercare de relansare a lui Tom Cruise care in ultimii 6 ani a fost in deriva totala. In 2005, imaginile cu Tom Cruise invitat la emisiunea lui Oprah in care se urca si sare pe canapea pentru a-si exprima dragostea pentru Katie Holmes au facut inconjurul lumii.

Gestul a fost considerat penibil de catre toata lumea iar actorul a fost concediat de Paramount Pictures in 2006. Au urmat filme ca Lions for Lambs, Valkyrie si Knight and Day care nu au fost succese extraordinare. Actorul ajunsese subiect de glume iar presa scria ca si-a pierdut faimosul "star power".

In 2012,  filmul in care mai joaca Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway si Anil Kapoor a devenit cea mai profitabila pelicula a seriei Mission Impossible. Mission: Impossible. Ghost Protocol a avut un buget  de 145 de milioane de $ iar franciza celor de la Paramount (care l-au reangajat pe Tom Cruise)  s-a ridicat la fabuloasa suma de 2 miliarde de dolari.

Premiere la cinema: War Horse, cel mai emotionant film facut de Steven Spielberg in ultimii 10 ani


Dupa 25 de ani de cariera in care a facut istorie cu Top Gun si a jucat in filme memorabile ca  The Color of the Money, Rain Man, Interview with a vampire, Jerry Maguire, Vanilla Sky sau seria Misiune Imposibila, Tom Cruise arata  la fel de tanar si plin de actiune ca atunci cand a debutat ca actor.
 

In Mission: Impossible. Ghost Protocol, Tom Cruise reia rolul lui Ethan Hunt, dupa 6 ani de la al treilea film din serie.  Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat si renegat, impreuna cu restul agentiei, in momentul in care presedintele initiaza „protocolul fantoma”. Lasat fara resurse si acoperire, Ethan trebuie sa gaseasca cale sa reabiliteze renumele departamentului si sa previna un alt atac.

Tom Cruise le mai pregateste fanilor o supriza in 2012, cand va lansa  Rock of Ages, adaptarea moderna a show-ului de pe Broadway si in care actorul american va putea fi vazut intr-o ipostaza inedita, cea de rocker.


In afara de faptul ca si-a "aranjat" un pic dantura, actorul pare neschimbat de-a lungul celor 25 de ani de cariera.

Filmele seriei Mission:Impossible

1. Mission:Impossible ( 1996)
Cu: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart
Buget: 80 de milioane de dolari
Incasari globale: 457 milioane de dolari

2. Mission:Impossible II  (2000)
Cu: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton
Buget: 125 de milioane de dolari
Incasari globale: 546 milioane de dolari

3. Mission: Impossible III ( 2006)
Cu: Tom Cruise, Michelle Monaghan, Ving Rhames
Buget: 150 de milioane de dolari
Incasari globale: 397 de milioane de dolari

4. Mission: Impossible. Ghost Protocol
Cu: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg
Regizor: Brad Bird
Buget: 145 de milioane de dolari
Incasari globale: 601 de milioane de dolari



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies