marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise prins intr-un moment jenant: cum se pregateste pentru a deveni star rock

Super starul de 49 de ani se pregateste intens pentru urmatorul sau film, insa a facut greseala de a repeta pe balcon iar paparazzi nu l-au iertat.

Tom Cruise prins intr-un moment jenant: cum se pregateste pentru a deveni star rock

Tom Cruise care tocmai a anuntat oficial ca va juca in drama One Shot regizata de Christopher McQuarrie filmeaza in aceasta perioada pentru musical-ul Rock of Ages.

Ca sa-si intre in forma, actorul a cantat pe jumatate gol pe balconul unui hotel din Miami, Florida. Momentul a facut deliciul tabloidelor care nu au ratat ocazie sa-l ironizeze.
 

Citeste aici 10 lucruri pe care nu le stiai despre Tom Cruise

Cruise va juca in Rock of Ages rolul muzicianului Stacee Jaxx . Actorul a declarat ca ia lectii de canto si studiaza muzica rock a anilor '80 pentru a se pregati pentru acest rol unde va interpreta mai multe cantece printre care "Renegade", a celor de la Styx, "Wanted Dead or Alive", a trupei Bon Jovi, si "I Want To Know What Love Is", a celor de la Foreigner.

Din distributie mai fac parte: Paul Giamatti, Malin Akerman, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige, Russell Brand, Alec Baldwin. In  film isi va face aparitia si fiica de 5 ani a actorului - Suri Cruise.

Citeste aici: vedete care si-au pus copiii la munca

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies