marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Misiune de 140 de milioane de dolari pentru Tom Cruise: vezi trailer pentru Misiune Imposibila 4

Cu toate ca era programat sa fie lansat oficial spre sfarsitul acestei saptamani, primul trailer pentru ultima misiune imposibila a lui Tom Cruise a aparut online.

VIDEO Misiune de 140 de milioane de dolari pentru Tom Cruise: vezi trailer pentru Misiune Imposibila 4

articole relationate

Este vorba despre varianta frantuzeasca a trailerului pentru Mission: Impossible - Ghost Protocol.


Tom Cruise se intoarce ca agentul Ethan Hunt iar din distributie mai fac parte Jeremy Renner, Tom Wilkinson, Paula Patton si Simon Pegg.
 

Filmul a avut un buget de aproximativ 140 de milioane de dolari iar studiourile Paramount Pictures se asteapta la incasari record. Cele trei filme din seria Misiune Imposibila au cumulat incasari totale de peste 2 miliarde de dolari in toata lumea.


Filmul este regizat de Brad Bird iar scenariul le apartine lui Josh Appelbaum si Andre Nemec si se bazeaza pe o poveste creata de Appelbaum, Nemec si Abrams.

Pelicula a fost turnata in Dubai, Moscova, Praga si Vancouver iar Tom Cruise a facut show realizandu-si ca de obicei singur cascadoriile. Actorul nu si-a riscat viata chiar pe degeaba - pentru Misiune Imposibila 4 va incasa 12.500.000 de dolari.

La filmari Tom Cruise a simulat o cadere de la etajul al treilea al unei cladiri si o aterizare pe un camion in miscare, a escaladat cladiri si a facut tumbe, pe jumatate dezbracat. Imaginile cu el atarnat de franghii pe una din cele mai inalte cladiri din lume - Burj Khalifa - au devenit celebre.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies