marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise si Olga Kurylenko in primele imagini dintr-un film de 130 de milioane de $. Afla totul despe SF-ul post apocaliptic Oblivion

Tom Cruise a fost surprins ieri in New York in  primele imagini din urmatorul sau mare film Oblivion. Actorul de 49 de ani a filmat alaturi de frumoasa Olga Kurylenko langa Empire State Building.

Tom Cruise si Olga Kurylenko in primele imagini dintr-un film de 130 de milioane de $. Afla totul despe SF-ul post apocaliptic Oblivion

Tom Cruise este eroul principal intr-un proiect scince-fiction de 130 de milioane de dolari numit Oblivion, inspirat de un roman grafic unde Pamantul se afla intr-o era post-apocaliptica a anului 2015.

Pelicula este regizata de Joseph Kosinski (Tron: Legacy) iar Universal are planuri mari pentru el. In aceasta primavara la Cinema Con, conventia anuala a cinefililor din Los Angeles, au fost vizionate primele imagini brute din film iar reactiile au fost pozitive.

"Foarte rar un film ne-a incantat atat de mult doar din script si conceptul grafic. Acest film va arata spectacular" a declarat presedintele celor de la Universal - Adam Folgeson.


Regizorul Kosinski a avut de gand initial sa faca acest film sub bagheta studiourilor Disney, pana cand acestia au decis ca materialul nu se potrivea cu modelul lor PG-13, neindicat celor sub 13 ani, si au renuntat la film. Acesta a ajuns la Universal care a strans o distributie incantatoare formata din Tom Cruise, Morgan Freeman,  Andrea Riseborough, Olga Kurylenko, Melissa Leo. Filmul a avut la baza un manuscris de 8 pagini pe care Kosinski dorea sa-l transforme in roman grafic.
 


Actiunea va fi plasata pe o Terra post-apocaliptica, unde civilizatia umana locuieste deasupra norilor, si unde asa zisi gunoierii ai civilizatiei colectaza ilegal artefacte antice de pe suprafata planetei, poluata si distrusa de un razboi cu o rasa extraterestra.


Cand un tanar (Tom Cuise) condamnat  sa patruleze ramasitele civilizatiei, alaturi de partenerii sai roboti, gaseste o nava spatiala prabusita si o femeie frumoasa, povestea se complica si ii poarta pe cei doi spre o calatorie plina de romantism, aventura si pericole de neimaginat, doar ca sa afle ca tot ceea ce stiau despre Pamant nu este adevarat.


Olga Kurylenko o va interpreta pe Julia - logodnica personajului jucat de Tom Cruise de pe vremea cand Pamantul nu fusese atacat de extraterestri in timp ce Andrea Riseborough o va juca pe Victoria, iubita sa dupa ce are loc invazia.


Filmul se va lansa pe 26 aprilie 2013.


Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies