marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise va juca in remake-ul unui western popular: The Magnificent Seven

Tom Cruise debuteaza in westernuri. Actorul are rol central in remake-ul unuia dintre cele mai populare westernuri - The Magnificent Seven.

Tom Cruise va juca in remake-ul unui western popular: The Magnificent Seven

Actorul de 49 de ani va avea un rol de pistolar in filmul The Magnificent Seven un remake al clasicului western din anul 1960 ce va fi realizat de cei de la MGM, scrie Variety .


Regizat de John Sturges si cu o distributie care i-a cuprins pe Steve McQueen si Charles Bronson "Cei sapte magnifici" este povestea unui grup de pistolari care se aduna laolalta, ca sa salveze un sat din Vestul Salbatic. Prietenia lor ii ajuta sa escaladeze momentele periculoase. Filmul a fost inspirat de legendarul film al lui Akira Kurosawa - Cei sapte Samurai.


Pentru moment remake-ul de la The Magnificent Seven nu are regizor sau scenarist. Tom Cruise va putea fi vazut in aceasta vara in musicalul Rock of Ages iar in aceasta perioada filmeaza SF-ul Oblivion, regizat de Joseph Kosinski.
 

Inspirat din spectacolul hit de pe Broadway, Rock of Ages aduce in prim plan povestea a doi tineri, Drew (Diego Boneta) si Sherrie (Julianne Hough) care se cunosc in "Rock of Ages", un club de muzica rock, iar vietile lor vor fi influentate de celebrele creatii rock din anii '80. Filmul se lanseaza pe 15 iunie.


Tom Cruise apare in rolul lui Stacee Jaxx, un star rock despre care actorul american a spus ca este "o combinatie intre Axl Rose, Keith Richards si Jim Morrison". Actorul a fost protagonistul unui pictorial inedit pentru W Magazine unde a pozat in stilul unui star rock.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies