marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise vrea razbunare pentru bombardarea Kremlinului in MI 4

Tom Cruise pare desprins din violentele din ultimile zile de pe strazile Londrei in prima imagine oficiala din filmul Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Tom Cruise vrea razbunare pentru bombardarea Kremlinului in MI 4

Agentul Ethan Hunt se intoarce in celebra serie cu spioni care va ajunge in cinematografele din SUA si din Romania in decembrie in acest an.

Cu Kremlinul care explodeaza in spatele sau, in timp ce actorul de 49 de ani pare sa promita misterios razbunare, Tom Cruise apare in prima imagine de promovare a peliculei.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Tom Cruise

In Mission: Impossible - Ghost Protocol Agentia Impossible Missions Force este inchisa atunci ca este acuzata de implicarea in bombardarea Kremlinului. Hunt si colegii sai pornesc intr-o misiune mortala pentru a salva fata agentiei.

Regizorul Brad Bird si producatorul J.J. Abrams au facut echipa pentru a aduce un nou film la 5 ani de la ultima parte din serie. Tom Cruise declanseaza misiunea Ghost Protocol si pleaca undercover intr-una din cele mai periculoase sarcini ale sale.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies