marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hanks si Ron Howard se pregatesc pentru cea de-a treia colaborare. Ce proiect pregatesc cei doi

Tom Hanks va interpreta din nou rolul profesorului Robert Langdon, in adaptarea romanului Inferno, de Dan Brown, care va fi regizata de Ron Howard.

Tom Hanks si Ron Howard se pregatesc pentru cea de-a treia colaborare. Ce proiect pregatesc cei doi

 

Actorul american a interpretat rolul principal in ecranizarile a doua dintre cele mai cunoscute romane ale lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci si Ingeri si Demoni, ambele regizate de Ron Howard. Noul film va fi produs de studiourile Sony si va fi lansat pe 18 decembrie 2015.

 

Inferno, publicat in luna mai, este cel de-al patrulea roman scris de Dan Brown care il are ca protagonist pe Robert Langdon, un profesor de la Harvard care dovedeste mult fler si curaj in investigatiile sale istorice. 

 

 

Fanii acestei francize de succes se asteptau ca Tom Hanks sa joace acest rol si in adaptarea cinematografica a celui de-al treilea roman din serie, The Lost Symbol, insa, dupa ce Ron Howard a anuntat ca nu doreste sa regizeze acest film, proiectul a intrat "pe linie moarta".

 

In schimb, Tom Hanks si Ron Howard au acceptat sa se implice in realizarea productiei Inferno, urmand ca scenariul sa fie scris de David Koepp, cel care s-a ocupat si de filmul Ingeri si Demoni.

 

Romanul Inferno prezinta noile aventuri ale personajului Robert Langdon, celebrul profesor de la Harvard, prins in mijlocul unei investigatii intortocheate in inima Europei. Acesta este atras intr-o lume preocupata de una dintre cele mai misterioase si trainice opere literare. 

 

 

Romanul descrie evenimente petrecute in Florenta secolului al XIV-lea si are la baza Infernul, partea poetica din Divina Comedie, scrisa de Dante Alighieri intre 1307 si 1321.

 

Adaptarea din 2006 a romanului Codul lui Da Vinci si versiunea pentru marele ecran, din 2009, a romanului Ingeri si Demoni au generat incasari de peste 1,24 miliarde de dolari pe plan mondial, ambele fiind realizate de studiourile Sony Pictures.


sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies