marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy il va juca pe Elton John in filmul biografic Rocketman

Actorul britanic Tom Hardy il va interpreta pe Elton John in filmul biografic "Rocketman", a carui productie este programata sa inceapa la sfarsitul anului viitor.

Tom Hardy il va juca pe Elton John in filmul biografic Rocketman


"Rocketman", al carui titlu este inspirat de o melodie celebra a cantaretului, lansata in 1972, potrivit site-ului accesshollywood.com.


Intr-o cariera de aproape cinci decenii, Elton John a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri in Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor.

 

Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll.

 

 

El continua sa fie un simbol al vietii publice, implicandu-se in lupta anti-SIDA, dupa sfarsitul anilor '80. A intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic in 1998.


Elton John a concertat la Bucuresti de doua ori, in 2003 si 2010.

Tom Hardy, nascut pe 15 septembrie 1977, s-a remarcat in productii cu succes de casa precum "Marie Antoinette", "RocknRolla" si "Inception". Rolul care l-a consacrat este cel al teroristului Bane din ultimul film al seriei "Batman", "Cavalerul negru: Legenda renaste" (2012), in regia lui Cristopher Nolan.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies