marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy l-ar putea juca pe John Connor in noul film The Terminator

Regizorul filmului „Terminator”, Alan Taylor, il doreste in rolul lui John Connor pe Tom Hardy. Conform celor de la The Hollywood Reporter, actorul se afla in negocieri cu producatori.

Tom Hardy l-ar putea juca pe John Connor in noul film The Terminator

Rebootul seriei The Terminator este condus de regizorul Alan Taylor, cunoscut pentru serialul Game of Thrones si care a demonstrat ca poate duce in spate si blockbustere de succes cu recentul Thor: The Dark World.


In aceasta perioada, producatorii cauta actorii potriviti pentru a readuce pe ecrane povestea Terminator, creata in urma cu trei decenii de regizorul James Cameron.


Atat Sarah Connor, cat si John Connor vor fi personajele principale ale filmului. Tom Hardy, cunoscut pentru rolul Bane din The Dark Knight Rises, este considerat favorit pentru a-l juca pe John Connor.

 


 

 

Concomitent, Garrett Hedlund este interesat de rolul tatalui lui Connor, Kyle Reese, iar Emilia Clarke, Brie Larson si Margot Robbie vor concura pentru obtinerea personajului Sarah Connor, mai scriu cei de la Hollywood Reporter.

Al cincilea film din seria „Terminator” il va readuce pe ecrane si pe Arnold Schwarzenegger ce a fost prezent in toate productiile, cu exceptia celei din 2009, „Terminator Salvation”. Noul „Terminator” va fi lansat in anul 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies