marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hiddleston are cele mai mari șanse să devină Noul James Bond

Potrivit informațiilor apărute în cursul acestui an pe diverse site-uri cu profil cinematografic, se pare că actorul britanic Daniel Craig, ajuns la 51 de ani, a decis ca noul film din seria James Bond - No Time to Die, ce va fi lansat în aprilie 2020, să fie ultimul în care acesta să interpreteze rolul celebrului agent secret 007.
Tom Hiddleston are cele mai mari șanse să devină Noul James Bond
Astfel, sutele de milioane de fani ai filmelor din populara franciza de acțiune așteaptă cu nerăbdare lansarea filmului, întrebându-se în același timp care va fi numele celui ce va duce mai departe povestea începută de Sean Connery în anii 60’, cu lansarea primelor filme din serie, Dr. No (1962), Din Rusia, cu dragoste (1963), Goldfinger (1964), Operațiunea Thunderball (1965) sau A doua șansă (1967). După Sean Connery, următorii actori ce au intrat în pielea personajului James Bond au fost Roger Moore (7 filme), Timothy Dalton (2 filme), Pierce Brosnan (4 filme) și Daniel Craig (4 filme).  

După cum spuneam, Craig va fi putea fi urmărit, în rolul agentului secret britanic, pentru ultima oară în cursul acestui an, astfel că numele celui ce va fi ales succesorul său reprezintă un subiect de mare interes.

Fanii seriei pot deja paria pe piața ,,Următorul James Bond după Daniel Craig’’ la Unibet, unul din cei mai populari operatori de gambling online din lume. Tot la Unibet, în secțiunea Casino Online, cinefilii se pot bucura de o serie de sloturi inspirate din filme și seriale de televiziune celebre, precum Planet of the Apes (2017), Jumanji (2018), Narcos (2019) sau Conan (2019), toate produse de furnizorul de conținut premium pentru cazino online NetEnt.


Tom Hiddleston, Loki din filmele cu supereroi, pare a fi alesul Favoritul numărul 1 în acest moment este Tom Hiddleston, cu o cotă de 3.50, urmat de Richard Madden, Jake Lowden, James Norton și Michael Fassbender toți cu aceeași cotă, 7.50. În cadrul aceluiași top al favoriților, pe poziția a 7-a îl găsim pe Tom Hardy, actor în mare vogă în ultimii ani. 9.00 este cota reporterului din Venom (2018), aceeași cu a lui Idris Elba.

Născut pe data de 9 februarie 1981, în Westminster, Londra, Tom Hiddleston a absolvit Royal Academy of Dramatic Art în 2005, fiind cunoscut publicului în special din filmele Thor, în care interpretează rolul lui Loki, fratele personajului principal. Interesant este faptul că Hiddleston a fost invitat la audiții de către regizorul Kenneth Branagh (cei doi mai colaboraseră în trecut) pentru rolul principal din Thor, însă în cele din urmă Branagh a decis că rolul antagonistului Loki i se potrivește chiar mai bine. Hiddleston a jucat și în filmul ,,Miezul nopții în Paris’’, regizat de Woody Allen și premiat cu Oscar pentru scenariu, peliculă în care a interpretat rolul lui Scott Fitzgerald. De-a lungul carierei sale, Tom Hiddleston a câștigat Premiul Globul de Aur, Laurence Olivier Award for Best Newcomer in a Play (2008), Premiul MTV pentru cea mai bună luptă (2013), Premiile Laurence Olivier (2008) și MTV Movie Award for Best Villain (2013). 

No Time to Die se lansează în aprilie.

2 Aprilie 2020 - pentru Marea Britanie și 10 Aprilie 2020 - pentru Statele Unite sunt zilele în care No Time to Die urmează să fie lansat. Producția celui de-al 25-lea film din seria James Bond a demarat în 2016. Acesta va fi distribuit, în premieră, de Universal Pictures, companie ce a preluat drepturile de la Columbia Pictures, după lansarea ultimului film din serie, Spectre.


Modifică setările cookies