marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sa-nceapa lupta! Top 15 cei mai teribili soldati din filme!

Nimic nu le sta in cale! Lupta in locul nostru si si-au ridicat personajele - soldat la nivelul de super eroi! Vezi aici topul celor mai neinfricati soldati din filme!

Sa-nceapa lupta! Top 15 cei mai teribili soldati din filme!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

1.    Dead Man’s Shoes (2004)
Soldat: Richard

Ne plac anti-eroii intunecati iar Richard este atat de sumbru incat pare facut din umbre. Aproape un monstru soldatul din “Dead Man’s Shoes” ar face orice ca sa se razbune, este infuriat si un foarte bun luptator. Nu ca am incuraja un astfel de comportament…

2.    Aliens (1986)
Soldat: caporalul Dwayne Hicks

Hicks duce treaba la bun sfarsit. Si o face la naibii de bine. In timp ce toti cei din jurul lui sunt pachete de muschi si tipa din toti rarunchii Hicks este tacut, eficient si un as in ale armelor. Pe tipul asta cu siguranta ti-l doresti de partea ta in timp ce te lupti cu monstruozitati din spatiu.


3.    A Bridge Too Far (1977)
Soldat: Sergentul Dohun

Dohun este doar unul dintre acei soldati minunati. Unul dintre cei mai tineri recruit, pe Dohun pasiunea pentru meserie il diferentiaza de ceilalti.Cand unul dintre camarazii lui este ranit el ii pune arma la tampla unui medic pentru a se asigura ca acesta isi face meseria cum trebuie. Ei bine, asta da prietenie…

4.    Apocalypse Now (1979)
Soldat: capitanul  Willard

Willard este un magician in descoperirea urmelor inamicilor. Un asasin perfect devenit soldat isi pastreaza furie in interior si nu lasa pe nimeni sa-i stea in cale. Un tip cu care e clar nu e bine sa te pui rau!

5. Glory (1989)
Soldat: Trip


Iti dai seama cand un tip e rau dupa modul in care vorbeste si actioneaza. E si cazul lui Trip care, atunci cand ia atituidine impotriva rasismului in armata, este de neoprit.


6.  Blood Diamond (2006)
Soldat: Danny Archer

Alt anti erou, Archer a devenit imun la relele din jur, nimic nu pare sa-l mai afecteze. Il intereseaza doar profitul. Asta-l face o masina perfecta  de ucis dar are ingropate, undeva adanc, si principii morale.

7. Gettysburg (1993)
Soldat: Colonel Joshua Chamberlain

Chamberlain  este un om desoebit, isi conduce subordonatii in lupta prin puterea exemplului, si este capabil sa-i mane in lupte chiar si atunci cand totul pare pierdut. Nu o fi el marele luptator cu arme impunatoare dar este un supravietuitor.

8. Dog Soldiers (2002)
Soldat: Spoon

Multi soldati  trebuie sa vaneze oameni, dar nu este si cazul lui Spoon care vaneaza lycanthropi. Ce barbat!

9. Saving Private Ryan (1998)
Soldat: Private Jackson
Jackson a fost probabil nascut sa fie lunetist, cu arma intr-o mana, atat de bun este la asta. Sigur, arata un pic ciudat, dar abilitatea sa de a se descurca cu armele nu poate fi ignorata. Daca nu esti de partea lui nu esti in siguranta!

10.  Tears Of The Sun (2003)
Soldat: Lt. A.K. Waters
Probabil ca Bruce Willis este cel mai renumit erou de actiune, destept si cu simtul umorului  dar  Lt. Waters  domneste in lumea lui. Waters este dur, rece, eficient, cu gandire de soldat si, ca orice luptator pentru dreptate, gata oricand sa ignore ordinele de la superiori.

11. Predator ( 1987)
Soldat : Dutch

Cine se poate pune cu el?  Dutch si echipa lui ajung sa fie vanati ca niste animale de catre un inamic pe care nu-l pot vedea. Soldatul Arnold omoara de unul singur creatura ajunsa in junglele Americii Centrale.

12.Rambo (1982-2008)

Soldat: John Rambo

Cand spui soldat spui Rambo. In peste 20 de ani, Rambo s-a luptat cu vietnamezi, afgani  si chiar americani! In afara de bandana celebra, trasatura care l-a facut simbol e ca Rambo nu ucide, daca poate sa mutileze sau sa opreasca agresorul.

13.Inglourious Basterds (2009)

Soldat: Lt. Aldo Raine

Amuzant de fioros cu cicatricea de pe gat, Raine este cel mai "mare" distrugator de nazisti. Locotenentul Aldo Raine (Brad Pitt) organizeaza un grup de soldati evrei pentru actiuni de razbunare impotriva nazistilor. Grupul se autointituleaza "The Basterds" si colaboreaza cu actrita germana - agent sub acoperire Bridget Von Hammersmark pentru indeplinirea unei misiuni al carei scop este eliminarea liderilor celui de-Al Treilea Reich.

14.Universal Soldier (1992)

Soldat: Luc Deveraux / GR44

E soldatul viitorului: fost luptator in razboiul din Vietnam, transformat de americani intr-un soldat nimicitor. Insa pana si cei mai duri soldati nu se pot desprinde de latura umana

15. Commando (1985)
Soldat: John Matrix

Nu te poti pune cu un soldat de elita, fie el si retras si mai ales cand un dictator ii rapeste fiica! Sa curga gloantele...

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies