marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactia lui Arnold la moartea lui Osama Bin Laden! Ce mesaje au postat starurile pe Twitter!

Numeroase staruri de la Hollywood, printre care Arnold Schwarzenegger, Mel B., Katy Perry, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Piers Morgan si Christina Applegate, au postat pe Twitter mesaje dupa anuntul mortii lui Osama Bin Laden!

Reactia lui Arnold la moartea lui Osama Bin Laden! Ce mesaje au postat starurile pe Twitter!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

Moartea celui mai cautat terorist din lume a fost anuntata, la Washington, de presedintele american, Barack Obama, declansand numeroase reactii din partea starurilor care au postat mesaje pe Twitter.


Actorul Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a scris: "Sunt mandru de barbatii si de femeile noastre in uniforma. Oriunde va aflati, acordati-va un ragaz pentru a le multumi bravilor nostri eroi care isi apara patria!"


La randul ei, cantareata Mel B., fosta membra a grupului Spice Girls, a postat un mesaj pe Twitter in care a intarit spusele lui Schwarzenegger: "Trebuie sa ne oprim putin din ceea ce facem, pentru a le multumi acelor soldati
care si-au riscat vietile pentru noi".

Reactia cantaretei americane Katy Perry a fost catalogata de editorii site-ului tabloidului britanic The Sun ca fiind "cea mai confuza si cauzatoare de confuzii".


"America, la dracu' ! Suntem aici ca sa salvam lumea, intr-adevar! Mai exista cineva caruia i se pare ciudat ca acest anunt a fost facut chiar de 1 mai? Dintr-un anumit punct de vedere ma simt usurata, dar in acelasi timp resimt o anumita senzatie de nesiguranta. Cred in justitie, dar nu credeti ca daca aplici politica «ochi pentru ochi si dinte pentru dinte» lumea intreaga va deveni oarba? Dar, in general (si dupa aceasta fraza voi reveni la statutul meu de cantareata pop), este o zi minunata pentru America si eu sunt mandra ca sunt americanca!", a declarat Karty Perry.


Starleta Paris Hilton a spus: "Sunt atat de fericita sa aud ca Osama ben Laden a murit. El a fost intruchiparea terorismului si un om atat de rau. Lumea a devenit un loc mai bun de cand el nu mai face partea din ea".
Actrita Lindsay Lohan s-a multumit sa posteze o incurajare patriotica ("Go USA!"), iar Lady Gaga a scris: "E un moment istoric in lupta contra urii!".

Cantareata britanica Lily Allen a dovedit inca o data ca are umor, sugerand intr-un mesaj postat pe Twitter faptul ca a 26-a aniversare a ei reprezinta o stire mult mai importanta decat moartea lui ben Laden: "Stiu ca Osama ben Laden a murit, dar ati putea sa va opriti cu totii din ceea ce faceti si sa va ganditi pentru o clipa la ADEVARATA stire a zilei, v-as fi foarte recunoscatoare. Astazi este ziua mea de nastere, implinesc 26 de ani".

Realizatorul de televiziune Piers Morgan a spus: "Ben Laden a murit. Wow! Ce moment pentru Obama. Ce moment pentru America. Discursul presedintelui a fost magnific. Intreaga operatiune a fost magnifica. E cea mai mare realizare a lui".


Actrita americana Christina Applegate a scris: "Sa mai ascult o data aceste informatii. Inima mea a inceput sa bata foarte tare atunci cand le-am auzit. Teroarea pe care el a aruncat-o asupra noastra a fost de proportii epice, iar vietile pierdute au fost mult prea numeroase".

Osama ben Laden, nascut in 1957, la o data neprecizata, a fost ucis la Abbottabad, un oras situat la aproxiamativ 50 de kilometri nord de capitala pakistaneza, Islamabad, intr-o resedinta in care se ascundea. In cursul operatiunii, a fost ucis si unul dintre fiii lui ben Laden, precum si alte trei persoane, inclusiv o femeie.

Niciun american nu a fost ranit in operatiune, care a fost rezultatul unei "munci de furnica" a serviciilor de informatii, a precizat presedintele american Barack Obama.


Potrivit posturilor de televiziune CNN si MSNBC, trupul neinsufletit al lui Osama ben Laden a fost scufundat in mare, intr-un loc neprecizat, cu respectarea traditilor musulmane.


Sursa: Mediafax
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies