marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Top 10 cele mai cautate vedete pe IMDb in 2014: pentru prima data in ultimii 10 ani, clasamentul este alcatuit exclusiv din actrite. Cine este cea mai populara

Actrita Shailene Woodley ocupa primul loc in Topul 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb - Top 10 Stars -, alcatuit exclusiv din femei in 2014, pentru prima oara in istoria de zece ani a acestui clasament.

Top 10 cele mai cautate vedete pe IMDb in 2014: pentru prima data in ultimii 10 ani, clasamentul este alcatuit exclusiv din actrite. Cine este cea mai populara

 

Actrita americana Shailene Woodley, care s-a remarcat in acest an in filmul SF "Divergent" si in drama "Sub aceeasi stea/ The Fault in Our Stars", a inregistrat o ascensiune spectaculoasa in preferintele internautilor pasionati de filme. In topul din 2013, Shailene Woodley, in varsta de 23 de ani, a ocupat locul al 64-lea, informeaza contactmusic.com.


Jennifer Lawrence, care a ocupat primul loc in topul de anul trecut, a coborat in 2014 pe locul al doilea. Podiumul este completat de actrita Margot Robbie, vedeta filmului "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", care se afla pe locul al treilea.

 

 

 

 


Topul 10 este completat de actritele Emilia Clarke, Scarlett Johansson, Nicola Peltz, Chloe Grace Moretz, Rosamund Pike, Emma Stone si Eva Green.Top 10 Stars reprezinta o extensie a topului celor mai populari 100 de actori de film alcatuit de site-ul IMDb. Primul barbat care apare in topul 100 din 2014 este Leonardo DiCaprio, clasat pe locul al 11-lea.

 

 

 

 

Top 10 Stars a fost alcatuit pe baza cautarilor efectuate de internauti pe site-ul IMDb, care are peste 200 de milioane de vizitatori unici in fiecare luna si aproe 60 de milioane de utilizatori inregistrati.

 

 

 


Top 10 Stars pe IMDb.com in 2014

 

1. Shailene Woodley

2. Jennifer Lawrence

3. Margot Robbie

4. Emilia Clarke

5. Scarlett Johansson

6. Nicola Peltz

7. Chloe Grace Moretz

8. Rosmanund Pike

9. Emma Stone.

10. Eva Green


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies