marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul actorilor platiti exagerat, conform Forbes: Adam Sandler este pe primul loc. Ce alte vedete sunt in clasament

Adam Sandler, pe primul loc in topul Forbes al vedetelor platite exagerat la Hollywood. Ce vedete se mai afla in top. Actorul Adam Sandler ocupa prima pozitie in topul celebritatilor platite exagerat la Hollywood, in raport cu veniturile aduse de filmele in care au jucat, potrivit unui clasament realizat de Forbes.

Topul actorilor platiti exagerat, conform Forbes: Adam Sandler este pe primul loc. Ce alte vedete sunt in clasament

 

Potrivit estimarilor revistei Forbes, cele mai recente trei filme in care a jucat Adam Sandler ("Jack si Jill", "Baiatu' tatii/ That's My Boy" si "Hotel Transilvania") au generat incasari medii de 3,40 de dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit starul.

Topul, alcatuit anual de Forbes, are in vedere incasarile obtinute de cele mai recente trei filme in care un actor a jucat in ultimii trei ani. Anul acesta, sondajul s-a incheiat pe 1 iunie, lasand astfel deoparte comedia cu Adam Sandler in rolul principal "Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2", lansata in iulie si care a avut incasari mari.

Revista Forbes nu a mentionat sumele castigate de Adam Sandler, in varsta de 47 de ani, pentru cele trei filme ale sale, dar a afirmat ca acesta este unul dintre putinii actori care pot cere peste 15 milioane pe film, inainte de turnarea acestuia. In ultimii ani, studiourile de la Hollywood au luat decizia de a plati onorarii initiale mai mici si de a conditiona plata actorilor de incasarile din box office.

 

 

 

Editorii revistei au afirmat ca au realizat topul pornind de la salariul actorilor, bugetul pentru fiecare film si cheltuielile aferente, pentru a calcula venitul mediu adus de fiecare actor, in raport cu fiecare dolar platit acestuia.

Actrita Katherine Heigl, care a jucat in filmele fara prea mare succes la public "Un cuplu mortal", alaturi de Ashton Kutcher, si "Face toti banii", s-a situat pe locul al doilea, cu un profit mediu de 3,50 de dolari pentru fiecare dolar castigat.

Pe locul al treilea se afla Reese Witherspoon, protagonista a filmelor "Apa pentru elefanti" si "Sa fie razboi", cu un profit mediu de 3,90 de dolari pentru fiecare dolar castigat.

 

Pe locul al patrulea se afla Nicholas Cage, cu un profit mediu de 6 dolari, iar Kevin James ocupa locul al cincilea, cu un venit mediu de 6,10 dolari la fiecare dolar castigat.

 

In 2012, pe primul loc in topul Forbes s-a situat Eddie Murphy, cu un venit mediu de 2,30 dolari pentru fiecare dolar castigat.

 


Actorul si producatorul Adam Sandler a debutat in reprezentatii de stand-up comedy in cluburi si campusuri din New York. In 2003, a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din "Ametit de dragoste". A mai jucat, printre altele, in "Va declar sot si... sotie?/ I Now Pronounce You Chuck and Larry" (2007), "Nu te pune cu Zohan/ You Don't Mess with the Zohan" (2008) si in cele doua filme din "Oameni mari si fara minte/ Grown Ups" (2010 si 2013).

 

Topul actorilor platiti exagerat la Hollywood in 2013


1. Adam Sandler
2. Katherine Heigl
3. Reese witherspoon
4. Nicolas Cage
5. Kevin James
6. Denzel Washington
7. Steve Carell
8. Jennifer Aniston
9. Matt Damon
10. Ryan Reynolds

 


Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies