marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tori Spelling si Jennie Garth: actritele din serialul fenomen Beverly Hills, 90210 se reunesc pe micile ecrane dupa 13 ani in showul "Mystery Girls"

Actritele americane Tori Spelling si Jennie Garth, vedetele serialului de succes "Beverly Hills 90210", vor juca din nou impreuna, in productia TV "Mystery Girls", care va fi difuzata pe postul ABC Family.

Tori Spelling si Jennie Garth: actritele din serialul fenomen Beverly Hills, 90210 se reunesc pe micile ecrane dupa 13 ani in showul Mystery Girls


Tori Spelling si Jennie Garth, care, in anii 1990, au jucat in seria cult pentru adolescenti "Beverly Hills 90210", se vor lupta cu raufacatorii in "Mystery Girls", un nou serial politist de comedie, care va difuzat de postul ABC , informeaza dailymail.co.uk.

 


Actritele vor interpreta doua foste vedete ale unui show de televiziune din anii '90 dedicat rezolvarii cazurilor misterioase. Dupa ce un martor asista la comiterea unei crime, acesta le contacteaza pe fostele gazde ale emisiunii, rugandu-le sa il ajute la descoperirea faptasului, iar cele doua vedete de televiziune se intorc la vechea lor pasiune, dezlegarea crimelor nerezolvate.


Ideea serialului ii apartine lui Tori Spelling, care a scris scenariul impreuna cu Shepard Boucher. Serialul va fi produs de Tori Spelling si Jennie Garth.

 

 


Deocamdata va fi filmat doar episodul-pilot, iar, daca acesta va fi aprobat, se va trece la turnarea intregului prim sezon.
Jennie Garth, in varsta de 41 de ani, si Tori Spelling, in varsta de 40 de ani, au jucat impreuna in "Beverly Hills 90210", interpretandu-le pe Kelly Taylor, respectiv Donna Martin, pana la incheierea serialului, in 2000.

 


Dupa serialul care i-a adus celebritatea, Jennie Garth a jucat in cateva filme de televiziune, precum "Accidentally in Love", "A Christmas Wedding Tail", "Village People". Actrita s-a despartit in 2012 de Peter Facinelli, actorul din serialul "Amurg", cu care are trei fiice, iar divortul lor a fost finalizat in iunie.

 


Tori Spelling, fiica regretatului producator Aaron Spelling, a mai jucat in filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", si a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love". Din 2006 este casatorita cu actorul Dean McDermott si au impreuna patru copii.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies