marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Totul despre Titanic 3D. La 15 ani de la lansarea Titanicului Kate Winslet arata mai bine ca niciodata. Uite cum s-au schimbat actorii

Cati bani mai poate strange unul dintre cele mai profitabile filme din istorie? Aseara, regizorul James Cameron a fost prezent pe covorul rosu la premiera de la Titanic 3D iar alaturi de el si-a facut aparitia si Kate Winslet care arata neschimbata la 15 ani de cand lumea o vedea pentru prima data in rolul lui Rose DeWitt Bukater.

Totul despre Titanic 3D. La 15 ani de la lansarea Titanicului Kate Winslet arata mai bine ca niciodata. Uite cum s-au schimbat actorii

GALERIE FOTO: Cum s-au schimbat actorii din Titanic

Leonardo DiCaprio a fost marele absent de ieri de la lansarea variantei 3D a Titanicului anuntata cu surle si trambite de catre regizorul James Cameron in urma cu 2 ani.  Daca in urma cu 15 ani, Titanic era unul dintre cele mai scumpe filme create vreodata (avea un buget de 200 de milioane de dolari)  reconvertirea sa in 3D a costat peste 20 de milioane de dolari scrie Hollywood Reporter.
 

Pelicula se lanseaza pe 6 aprilie 2012, pentru a marca cei 100 de ani de la data la care celebrul pachebot si-a inceput prima si totodata ultima lui calatorie, pornind pe 10 aprilie 1912 din portul britanic Southampton.


"Nu am facut incasari suficiente prima data" glumea James Cameron care a fost fotografiat pe covorul rosu la o zi dupa ce s-a intors din expeditia sa in Groapa Marianelor. La bratul sau a fost sotia sa Suzy Amis, dar si Kate Winslet care a aratat superb intr-o rochie neagra cu umeri argintii. Nicole Kidman, Madonna, Jodie Foster, Cameron Diaz si Sharon Stone au fost luate in considerare in 1996 pentru rolul lui Rose, interpretata de Kate Winslet. Producatorii de la Twentieth Century Fox l-au dorit pe Matthew McConaughey in timp ce James Cameron a insistat ca DiCaprio sa joace rolul lui Jake. Si Christian Bale a fost la auditii pentru acest rol.


Referindu-se la prima sa vizionare 3D a filmului, Kate a declarat: "Nu-mi venea sa cred ca sunt eu. Ma gandeam: Doamne, fa-l sa se opreasca! O, Doamne, acolo sunt eu! Acoperiti-mi urechile!" Vedeta este fericita ca o intreaga noua generatie va putea experimenta acest film. O bucurie in plus este si faptul ca acum va putea vedea filmul alaturi de copii ei (Maya - 11 ani si Joe - 8 ani).

Kate Winslet la premiera din Londra


Lansat in cinematografe pe 19 decembrie 1997, Titanic a avut incasari mai mici in primul weekend (28,6 milioane de dolari), decat in al doilea (35,4 milioane de dolari). Acest lucru nu se mai intamplase, avand in vedere ca filmul dura mai mult de trei ore. Titanicul a fost pe locul intai in box office-ului timp de mai multe luni, aducand un incasari de peste 600 de milioane de dolari in Statele Unite si Canada si mai mult de 1,8 miliarde de dolari in intreaga lume. 

 

GALERIE FOTO 18 lucruri pe care nu le stiai despre Titanic


Pelicula, remasterizata digital la cea mai mare rezolutie (4K, existenta in salile IMAX ale cinematografelor) si convertita in format 3D,  va fi o productie cu totul spectaculoasa, promite regizorul blockbuster-ului Avatar


Titanic, cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet in rolurile principale, a castigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor" (James Cameron).

 

Kate Winslet si Leonardo DiCaprio in 1998

"Titanic este copilul meu asa ca o sa ma implic in fiecare etapa a procesului de convertire. Am lucrat la imagine pentru a-l "curata" inainte de a transforma filmul in 3D asa ca daca il veti vedea chiar si 2D acum arata mult mai uimitor decat la lansare in 1997. 3D-ul cu siguranta pune in valoare mai bine relatiile dintre personaje, momentele intime sunt mai puternice in 3D deoarce le traiesti de parca te afli acolo cu adevarat" a povestit acum cateva luni regizorul care a facut peste 2,8 miliarde de dolari cu Avatar lansat in 2009.

Vezi aici topul celor 10 filme care au depasit pragul de 1 miliard de dolari incasari

Leonardo DiCaprio la Globurile de Aur in 2012

 


Suzy Amis (sotia lui James Cameron), James Cameron si Kate Winslet



Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies